Mainos

Elokuvaelämykset kallistuvat ensi kuussa – Netflix korottaa hintoja useilta käyttäjiltä

Vanhojen käyttäjien hinnat nousevat, kun Netflixin hinnankorotukset astuvat voimaan ensi kuussa. 

Netflixin hinnat nousevat jälleen ensi kuussa. Korotuksista sovittiin jo vuonna 2014, jolloin vanhojen asiakkaiden maksujen luvattiin pysyvän ennallaan kaksi vuotta, eli toukokuuhun 2016 saakka.

Uudet korotetut hinnat astuvat voimaan kaikille käyttäjille yhdeksäs toukokuuta. 

Hintojen nousun ei ennusteta vaikuttavan käyttäjämääriin 

Ensi kuussa peruspaketin hinta nousee 8,99 eurosta 9,99 euroon kuukaudessa. Palvelu on kuitenkin edelleen saatavilla edullisempaan hintaan, mutta silloin katsoja saa tyytyä katselemaan sarjoja ja elokuvia vain yhdellä laitteella ilman HD-mahdollisuutta. 

Käyttäjillä on mahdollisuus vaihtaa myös hieman kalliimpaan pakettiin, jossa 12 euron hintaan voi katsella jopa neljää ruutua yhtä aikaa Ultra HD -laadulla.

Hinnan nostamisen perusteeksi yhtiö selittää alati kasvavan oman tuotannon, jonka kustannuksia hintojen nousulla halutaan kattaa. 

Netflixillä on yli 75 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Laajan selvityksen mukaan hintojen nousu ei vaikuta merkittävästi käyttäjämääriin. Yhdysvalloissa arvellaan, että noin neljä prosenttia käyttäjistä tulee lopettamaan palvelun hintamuutoksen jälkeen. 

Yhtiö muistuttaa, että vaikka hintojen nousu onkin prosentuaalisesti paljon, Netflix on silti edullinen verrattuna tyypillisiin maksu-tv-paketteihin. Edellisen kerran Netflix korotti hintoja vuoden 2014 toukokuussa, jolloin peruspaketin hinta nousi 7,99 eurosta 8,99 euroon.

Lähteet: Foxnews, Digitoday

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.