Mainos

Herttuatar Meghania kritisoidaan esiintymisestään synnytyksen jälkeen: "Sinulla on edessäsi todella raskas herätys todellisuuteen"

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Radiojuontaja Kait Borsayn mukaan herttuatar Meghanin esiintyminen kaksi päivää vanhan vauvan kanssa ei ollut rehellinen. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa maanantaina 6. toukokuuta. Herttuapari esitteli poikansa, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin keskiviikkona 8. toukokuuta. Tuoreet vanhemmat hehkuivat onnesta ja kertoivat viimeisen muutaman päivän olleen taianomaisia. 

Vaikka pariskunnan vilpittömän iloisen oloista esitystä on ylistetty, on se saanut osakseen myös kritiikkiä. Englantilainen radiojuontaja Kait Borsay on sitä mieltä, että Meghanin olisi pitänyt olla rehellisempi esiintyessään ensimmäistä kertaa ensisynnytyksensä jälkeen. 

– Osa minusta toivoo, että Meghan olisi sanonut jotain rehellistä meille naisille, sanonut, että "voi luoja se oli kammottavaa, olen todella iloinen että minulla on nyt vauva mutta en ole koskaan, ikinä käynyt elämäni aikana läpi tuollaista tuskaa". Olisimme samaistuneet häneen, Borsay kommentoi radio-ohjelmassaan. 

Aiemmin samassa ohjelmassa Borsay tarttui myös Harryn sanoihin, joka totesi vanhemmuuden olevan upeaa. 

– No olet ollut sitä kaksi päivää. Rauhoitu, sillä se ei tule pysymään uskomattomana koko ajan. 

Borsay totesi kuitenkin vanhemmuuden olevan mahtavaa, mutta täsmensi, että on myös paljon aikoja jolloin se sitä ei todellakaan ole. Sky Newsin juontaja Jacquie Beltrao komppasi Borsayta todeten, ettei vanhemmuus oikeastaan suurimmalta osin ole kovinkaan upeaa, kun lapsi on vielä vauva. 

Borsay puolestaan pohti Meghanin ja Harryn esiintymisen olleen hieman tylsä. Juontaja tarttui myös Meghanin kommentteihin siitä, kuinka rauhallinen vauva pieni Archie on.

– Se on shokissa. Kun synnytät, vauva tulee ulos ja joskus ne ovat niin shokissa, että ne viettävät ensimmäiset päivänsä vain nukkuen. 

– Joten Meghan, sinulla on edessäsi todella raskas herätys todellisuuteen. Jos tuo vauva nukkuu rauhassa nyt, se ei ehkä tee niin aina. 

Juontaja vertasi myös Meghanin esiintymistä synnytyksen jälkeen omiin kokemuksiinsa. 

– Kaikki me äidit tiedämme, jos olisit puhunut minulle lapsistani kaksi päivää synnytyksen jälkeen olisin sanonut sinulle, että vie yksi heistä. 

– En olisi koskaan laittanut meikkiä, olisin kertonut sinulle kipeistä paikoistani joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Olisin kertonut sinulle kuinka innostunut, uupunut sekä mykistynyt olin koko kokemuksesta. 

Lähde: Express

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja