Kuninkaalliset fanit spekuloivat – paljastiko prinssi George kuninkaallisen perheen uuden tulokkaan nimen jo tammikuussa?

Prinssi George totesi koiran ulkoiluttajalle tammikuussa olevansa nimeltään Archie. 

Iso-Britannian hovista on kuulunut tällä viikolla iloisia perheuutisia, kun herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa maanantaina 6. toukokuuta. Keskiviikkona 8. toukokuuta herttuapari astui yhdessä julkisuuteen esitellen yhdessä esikoispoikansa maailmalle

Myöhemmin samana päivänä Meghan ja Harry ilmoittivat lapsensa nimen omalla Instagram-tilillään. Kuninkaallinen pari on antanut pojalleen nimen Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Vaikka uuden kuninkaallisen vauvan nimi on voinut tulla yllätyksenä monille, vaikuttaa siltä että Harryn veljen prinssi Williamin ja tämän puolison herttuatar Catherinen esikoinen, 5-vuotias prinssi George on ollut koko ajan siitä perillä.

Tammikuussa uutisoitiin, kuinka pieni prinssi kohtasi pikkusiskonsa, nelivuotiaan prinsessa Charlotten ja isoäitinsä Carole Middletonin kanssa koiranulkoiluttajan lähellä Middletonien kotia Berkshiressa. Lapset olivat halunneet silittää naisen koiraa, joka oli alkanut jutella pienokaisten kanssa ollakseen ystävällinen. Vaikka nainen tunnisti lapset, hän kysyi Georgelta, mikä hänen nimensä oli. Vastaus yllätti naisen. 

– Hämmästykseni hän vastasi "Nimeni on Archie" leveän hymyn kera. En tiedä miksi hän kutsuu itseään Archieksi, mutta lapset leikittelevät usein nimiensä kanssa ja mielestäni se on ihastuttavaa, nainen kertoi tammikuussa. 

Vaikka todellisuudessa on mahdollista, että Georgen lempinimi voisi olla Archie, kuninkaalliset fanit arvuuttelevat pikkuprinssin olleen oikealla hajulla jostain muustakin. Useat arvelevat, että George olisi kuullut setänsä ja tämän vaimon keskustelun mahdollisista nimistä vauvalle. 

Näyttää siis siltä, että kuninkaallisessa perheessä saattaa olla nyt kaksi Archieta. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat