Helena Ahti-Hallberg ajoi autolla ja ihmetteli outoa kolinaa – perillä paljastui karvas totuus: "Takarengas riekaleina ja savuavana"

0:48
Katso videolta: Helena Ahti-Hallberg kertoo, kuinka joutui auto-onnettomuuteen pelkkä takki yllään sekä sukellusreissusta, joka jouduttiin keskeyttämään lentokoneen pudottua mereen

Thaimaan lämmöstä Suomeen palanneen Helena-Ahti Hallbergin automatka ei sujunut ongelmitta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu tuomari ja tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg lomaili Thaimaan lämmössä. Tanssituomari paljasti sosiaalisessa mediassa, että ensin he lomailivat perheen kesken ja vielä viikon vanhemmat nauttivat etelänlämmöstä kahdestaan.

Ahti-Hallberg rentoutui miehensä kanssa Koh Sametin paratiisisaarella ja julkaisi sieltä useita kuvia.

– Koko saari on luonnonsuojelu aluetta, muovikassienkin myynti kielletty ja hyvä niin. Bangkokin ja Pattayan jälkeen tää saari todellakin tuntuu paratiisilta. Meidän pieni thai-mökki on kivenheiton päässä rantaviivasta ja musiikista vastaa linnut ja hyttyset, herätyksestä huolehtii kukko.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta teki myös nopeita päätöksiä reissun aikana.

– Parasta omatoimimatkoissa on juuri tämä. Kun sää vaihtui ikäväksi vaihtui meillä kohde, ja nyt on yksi ekstra yö Bangkokissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tanssituomari julkaisi myös miehensä kanssa hempeitä kuvia. Etenkin vuodenvaihde oli pariskunnalle tärkeä, sillä silloin heillä oli vuosipäivä.

– Tänään on 31 vuotta minun ja rakkaani ensi tapaamisesta, salama rakastumisesta ja pitkän yhtkylläeiselon alusta. Matka jatkukoon, just nyt nautitaan elämästä jälkikasvun kanssa Thaimaassa.Ihanaa tulevaa vuotta kaikille, toivon onnea ja rakkautta, kohdataan ongelmatkin rohkeina ja koko elämä uteliaina!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Somessa ihastellaan Ahti-Hallbergin näyttäviä lomakuvia ja ylistetään tanssituomaria.

– Oho! Mikä Kaunotar!

– Ihania kuvia. Olet kyllä upea kaunis nainen.

Takaisin Thaimaasta Suomeen palannut Ahti-Hallberg oli viikonloppuna seurakilpailuissa tuomarina, mutta päivä ei sujunut kommelluksitta.

– Päivä ei olis voinu alkaa huonommin. Matkalla kisapaikalle menee auton rengas puhki ja minä vaan jatkan köröttelyä kohti kisapaikkaa kiroten kuinka huonosti ohjattava auto ja koliseekin mokoma, vaihtoon tämmöinen romu! Perillä paljastuu karvas totuus, takarengas riekaleina ja savuavana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja