Helena Ahti-Hallberg hehkuu aurinkoisella rantalomallaan – paljastaa odottamattoman asian: "Uima-asu tehty omin pikku kätösin"

0:48
Katso videolta: Helena Ahti-Hallberg kertoo, kuinka joutui auto-onnettomuuteen pelkkä takki yllään sekä sukellusreissusta, joka jouduttiin keskeyttämään lentokoneen pudottua mereen

Helena Ahti-Hallberg nauttii aviopuolisonsa kanssa Thaimaan lämmöstä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina tunnettu tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg viettää vuoden loppua Thaimaan aurinkoisissa maisemissa. Hallberg on julkaissut sosiaalisessa mediassa otoksia lomaltaan, ja yhdessä hän nauttii upeista rantakeleistä turkoosin veden äärellä.

Päivityksessään Ahti-Hallberg kertoo ehtineensä jo kokea Bangkokin nähtävyyksiä sekä shoppailumahdollisuuksia. Hän kertoo myös, että hänen yllään nähdään lomalla jotain hänen itsensä tekemää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eilinen meni hotellin uima-altaalla, tänään eka rantapäivä. Nyt nautitaan keleistä. Uima-asu tehty omin pikku kätösin, Ahti-Hallberg paljastaa.

Ahti-Hallberg on kertonut päivityksissään myös lomailevansa puolisonsa Eric Hallbergin kanssa. Parilla on kaksi lasta Anton sekä Emil Hallberg, joista jälkimmäinen on niin ikään menestynyt tanssijana sekä Salatut elämät -sarjan näyttelijänä.

Lokakuussa Ahti-Hallberg antoi vinkkejä Uutisaamun haastattelussa siihen, kuinka kenestä tahansa voi tulla tanssija. Tanssiopettajan mukaan erityisesti omat mieltymykset kannattaa huomioida lajia aloittaessa.

– Ensimmäisenä kannattaa ajatella, mikä on omaa lempimusiikkia. Musiikki on valtavan vahva osa tanssia ja se säätelee miten lähdemme liikkumaan. Totta kai haluamme viettää aikaa siten, että on mukavaa, Ahti-Hallberg totesi Uutisaamussa.

Suomalaisten suurimmaksi kompastuskiveksi on piirtynyt Ahti-Hallbergin mukaan itsekriittisyys.

– Tanssiminenhan on siedätyshoitoa keskeneräisyyteen. Toiset asiat oppii helpommin ja toisissa kestää vähän kauemmin. Sitten vaan rohkeasti jättää itsekritiikin kaapin pohjalle ja lähtee heittäytymään liikkeeseen, unohtaa miltä se näyttää ja muistaa nauttia liikkumisen tunteesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja