Mainos

Haluatko näyttää lihaksikkaammalta? Kokeile näitä tyylivinkkejä

Vaatteet saavat sinut näyttämään helposti isommalta – ja ainoastaan hyvällä tavalla.

Näin kesän tullen useimmat miehet ottaisivat mielellään lisää lihaksia t-paitansa alle. Jos kuntosalilla ei tullut kevään aikana käytyä riittävästi, ei hätää! Vartaloon saa nimittäin helposti näyttävyyttä oikeanlaisten vaatteiden avulla. 

Seuraavat kolme vinkkiä saavat lihaksesi näyttämään entistäkin suuremmilta. 

Tarkista saumat

Aivan ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa paidat saumat. Olkapäiden alapuolella sijaitsevat saumat saavat nimittäin hartiasi näyttämään helposti pieniltä, ja tätä tuskin kukaan haluaa.

Sen sijaan olkapäiden kohdalla tai niiden yläpuolella sijaitsevat saumat luovat illuusion, että hartiasi ovat niin suuret, etteivät ne mahdu paidan sisään. Nerokasta, eikö totta? 

Löydä juuri sinulle istuva paita

Löysät festaripaidat kannattaa unohtaa, jos haluat korostaa parhaita puoliasi. Hyvin istuva on kaiken a ja o, sillä se korostaa juuri sopivasti hauiksiasi ja rintalihaksiasi. 

Kannattaa kuitenkin tehdä ero kireän ja istuvan välille, sillä liian pieni paita ei yksinkertaisesti näytä hyvältä. Valitse paita, joka tuntuu napakalta hartioissasi ja käsissäsi, mutta ei vatsassasi. Paita on pituudeltaan sopiva, kun sen helma loppuu vyötärön kohdalle.

Huijaa kuoseilla

Yleisesti tunnettu totuus on, että vaakaraidat leventävät, pystyraidat hoikentavat. Joten jos tavoitteenasi on näyttää lihaksikkaammalta, valitse mieluummin paitaasi vaakatasoon kulkevia kuvioita.

Myös kuvioilla ja printeillä on merkitystä. Yritä löytää vaaleita paitoja, joissa tumma printti sijaitsee paidan yläosassa. Tumma sävy hartioidesi ja rintasi kohdalla luovat illuusion suuremmista lihaksista. 

Video: Onko lahja vielä hankkimatta? Katso videolta, millainen lahja on miesten mieleen. 

Lähde: Menshealth

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.