Häiritseekö miestä, jos kumppanilla on löysä vatsanseutu? Miehet vastaavat

Hulaamalla vyötärö kapeammaksi? Testasimme 1:41
Voiko vyötäröä kaventaa hulaamalla? Selvitimme.

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Häiritseekö naisen pehmeä/löysä vatsanseutu? Naisena häiritsee suuresti, mutta kiinnittääkö mies huomiota vatsaan?" kysyy nimimerkki Kolmen äiti.

Näin miehet vastasivat

"Itseäni ei häiritse. Mielelläni katselisin oman kullan vartaloa enemmänkin. Valitettavasti hän ei ole aivan sinut vartalonsa kanssa ja haluaa peitellä sitä löysillä vaatteilla. Minä en mahdollisia virheitä edes huomaa, enkä ainakaan välitä. Ja kun ajatusten alkaessa pyöriä kullan vartalossa, vatsan alue ei tule ensimmäisenä mieleen... Ulkomuoto ei ole tärkeintä, vaan se, mitä päässä liikkuu, ja että on sinut itsensä kanssa."
– 38, avioliitossa

"Ai, että häiritseekö naisen pehmeä vatsanseutu minua miehenä. EI TODELLAKAAN häiritse, miksi pitäisi? Sehän on aivan ihastuttava."
– 51, avioliitossa

"Häiritseekö pehmeys, vai onko se jopa seksikkäämpää kuin ylikireä treeniliha – siinä kysymys, johon ei ole yksiselitteistä vastausta. Menee vastaajan mukaan, mutta voisin arvata, että nuoremmat jannut pitävät enemmän pinkeistä pakaroista ja treenatusta alavatsasta. Hieman vanhemmilla ketuilla ei ole tällaisia IG:n tai muun poseerausviihteen luomia harhakuvia. Itse asiassa uskoisin naisten kohdistavan omaan kroppaansa huomattavasti useammin ja enemmän kriittistä silmää. Yleensä aivan turhaa."
– Herra 47, naimisissa 

"Sinuna miettisin itse, että jos se sinua häiritsee, niin onko asialle tehtävissä jotain? Mikäli oma tyttöystäväni olisi pettynyt johonkin ulkomuodossaan ja voisi asialle tehdä jotain, mutta ei viitsi, ehdi tai jaksa, niin se häiritsisi enemmän. En välttämättä itse edes kiinnittäisi huomiota."
– 25, ei suhdestatusta

"Ei todellakaan haittaa. Naisessa pitää olla, mistä ottaa kiinni, ja itse asiassa pömppis on äärettömän kiihottava."
– 40, avioliitossa

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

Lue myös:

    Uusimmat