Milloin naisen ylipainosta tulee miehelle ongelma? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä on se raja naisen ulkomuodossa pulleuden osalta (tai onko sellaista), jolloin hän ei enää ole kiinnostava tai et voisi kuvitella harrastavasikaan seksiä hänen kanssaan, vaikka hän muuten tuntuisi mukavalta? Onko raja esimerkiksi mahan joku tietty koko tai muoto, tai hyllyvät läskit reisissä? Koska naisen ylipainosta tulee miehelle ongelma?" kysyy nimimerkki Seksitön pullukka.

Näin miehet vastasivat

"Naisen ylipainosta tulee ongelma silloin, kun sen vaivaa naista itseään. Omasta kropasta on helpoin löytää epäkohtia, mutta miehelle ne voivat olla asioita, mitkä herättävät mielenkiintoa, ja miehet rakastavat kokonaisuutta. Miehen ongelmaksi ylipaino muodostuu silloin, jos se saa naisen häpeämään ja vaivaa naista itseään."
​​​​​​​– 25, parisuhteessa

"Sopivasti lihava on aina seksikäs. Niin kauan, kun on selkeästi vyötärö ja lanteet mukavilla muodoilla, ei mahakumpu häiritse."
​​​​​​​– 52, naimisissa

"Kunhan on naisen muotoinen ja jaksaa kiivetä kolmanteen kerrokseen pahemmin hinkumatta. Piccoloviulu tai kontrabasso, ei väliä, kunhan on soittopelin muotoinen. Kyllähän läskiä pitää olla, mutta lihasta alla sitten vähintään samalla mitalla. Arvostan muotoja."
– 40, naimisissa

"Kyllä ulkomuotoa enemmän vaikuttaa itsetunto. Olen saanut paljon useammin tyydyttävää ja erinomaista seksiä 'pullukoilta' tai runsaammilta naisilta kuin hoikilta. Mutta tärkeää on, että yhteinen sävel löytyy."
​​​​​​​– 34, parisuhteessa 

"Monivivahteinen kysymys, jossa monta yhtä oikeaa vastausta kuin kohdalle osuvia parejakin. Periaatteessa naisen pyöreys ei haittaa fiilisten heräämistä, koska söpöt piirteet ja se, että on hauskaa, aiheuttaa mielitekoja ruumiinrakenteesta riippumatta. Itselle harmillista on vaan se, etten ole erityisen kapealanteinen ja hoikka ja työkalukin on 'ihan tavallinen' 15 cm. Perin pulleaan naiseen, varsinkaan, jos ei ole notkea pallero, on fyysisesti vaikea ylettyä. Nippanappa saanut nupin kastettua joskus. Siitä sitten käsipelillä neitirouvalle apuja ja itselle sitten jotenkin. Aina on sen yhden kerran onnannut tosi paksunkin kanssa, koska hyvissä fiiliksissä erektio pysyy, vaikka oisi hankalaa.

Paristi madame on kyllä ollut niin pyylevä, että nopeasti on hoksannut henkilökohtaisen alapäähygienian olevan heikolla mallilla. Ei vaan ylety pesemään itseään kunnolla. Koska kyseessä on kuitenkin fiilislaji, niin riippuu siis tilanteesta, paikasta ja parista, kenen kanssa puuhastelee.

Otantani on laaja, myönnän olevani melkoinen epeli pyytämään seurallisia siemensyöksytuokioita ja hauskaa on pidetty 'mitä hassummin' satojen naisien kanssa jo tähän ikään."
​​​​​​​– 52, eronnut

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja