Flirttitaidot ruosteessa? 7 kohdan taktiikalla hurmaat uuden ihastuksen sujuvasti

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua.

Flirttailussa päämääränä tulisi olla oman kiinnostuksensa näyttäminen sen sijaan, että yrittäisi saada toisen kiinnostumaan vaivihkaisesti itsestään, muistuttaa Women's Health.

Kun luonto puhkeaa kukkaan, heräävät myös ihmisten romanttiset toiveet. Mikä olisikaan ihanampaa kuin kesäromanssi! Rakkaus syttyykin monesti kesällä – syypäätä voi etsiä esimerkiksi lisääntyneestä vapaa-ajasta, rentoudesta tai niukasta pukeutumisesta.

Valitettavasti koronakevään aiheuttaman kotonaolon aikana flirttitaidot ovat voineet päästä ruostumaan. Tämä saattaa johtaa siihen, ettei mielenkiintoista ihmistä uskalla lähestyä sellaisen kohdatessaan.

Seuraavat vinkit auttavat flirttailemaan itseluottamuksella.

1. Luo katsekontakti

Tärkeintä flirttailussa on luoda katsekontakti, sillä se kertoo toiselle kiinnostuksesta ja tekee lähestymisestä helpompaa.

Hyvä nyrkkisääntö on katsoa ihmistä silmiin ja sitten pois – ja toistaa tämä kolmesti. Jatkuva toljotus voi tuntua flirttailun kohteena olevasta epämukavalta ja onkin yksi yleisimmistä flirttailumokista. 

Katse kannattaa pitää luonnollisena eikä sitä pidä miettiä liikaa. Silmän iskeminen tai kulmien vihjaileva kohottelu voi pelästyttää potentiaalisen kesäheilan. Hymy sen sijaan vetää ihmisiä puoleensa.

2. Älä mene liian lähelle

Kun ensimmäisen kerran lähestyy uutta ihmistä, kannattaa kunnioittaa hänen henkilökohtaista tilaansa. Välitön iholle tuleminen on omiaan karkottamaan uuden tuttavuuden. Etäisyyttä on hyvä pitää noin puolen metrin verran – korona-aikana enemmän on toki parempi. 

Kiinnitä tässä kohdin huomio ihmisen kehonkieleen. Kumartuuko hän sinua kohti vai pyrkiikö hän kauemmas? Ensimmäinen kertoo, että kiinnostus on molemminpuolista. Jälkimmäisessä tapauksessa on syytä itse perääntyä.

3. Ole oma itsesi

Pitää olla aikamoinen keikari, jotta saa potentiaalisen kesäheilan mielenkiinnon herätettyä kysymällä tältä, ovatko hänen vanhempansa simpukoita tai voisiko hän antaa oman puhelinnumeronsa, kun kysyjä hukkasi omansa.

Kuluneita iskurepliikkejä mieluummin mielenkiintoista henkilöä kannattaa lähestyä omana itsenään ja puhua kuin kaverilleen. Tämä on paras tapa selvittää, onko henkilö sitä omaa tyyppiä.

4. Hymyile

Flirttailua ei kannata ottaa turhan vakavasti. Hymy kannattaa pitää kasvoilla koko flirttailuprosessin ajan, sillä tekee ihmisestä helposti lähestyttävämmän.

Huumorinkaan lumovoimaa ei kannata unohtaa. Jos mieleen tulee hauska vitsi tai nippelitieto, joka sopii tilanteeseen, on se hyvä sanoa ääneen.

5. Kehaise

Kohteliaisuuden antaminen uudelle tuttavuudelle voi olla hankalaa, mutta se kannattaa. Useimmat meistä ovat nimittäin mielissään, kun kuulevat jotain hyvää vaikkapa persoonallisuudestaan tai asustaan. Aitoja ystävällisiä sanoja on helppo arvostaa ja samalla ne antavat vihiä seksuaalisesta kiinnostuksesta.

6. Kysy

Kun keskustelu on avattu, kiinnostuksen osoittamista kannattaa jatkaa kysymyksillä. Ihmiset nauttivat itsestään puhumisesta ja moni pitää myös siitä, että saa jakaa viisauttaan ja neuvojaan.

Hyviä kysymyksiä ja keskustelun avaajia ovat vaikkapa, mitä toinen elämässään puuhaa tai miten toinen ratkaisisi jonkun ongelman.

7. Kosketa vaivihkaa

Lämmittelyn jälkeen flirttailuun kannattaa ottaa mukaan fyysinen puoli. Koskettamisessa maltti on valttia. Odottamaton pieni kosketus sähköistää tunnelmaa aivan eri tavalla kuin luotaantyöntävä kouriminen. 

Kun tunnelma on katossa, on hyvä hetki pyytää toisen puhelinnumeroa tai kysyä, mitä tämä tekee myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat