Jenna ei löydä millään kumppania itselleen – uskoo syyn piilevän ulkonäössään: "Olen liian hyvännäköinen"

0:20
Katso video: Jenna ei löydä kumppaniaan itselleen

Bikinimalli on herättänyt närää kommenteillaan omasta ulkonäöstään. 

Brittien This Morning -aamuohjelmassa esiintynyt Jenna Thompson julisti karkottavansa kivat miehet ympäriltään ulkonäkönsä vuoksi. Jennan tv-vierailusta uutisoi muun muassa The Sun.

Bikinimalli esiintyi ohjelman osiossa nimeltä "Olen liian hyvännäköinen löytääkseeni rakkautta".

"Kukaan ei etsi mitään vakavaa"

Jenna totesi ohjelmassa kokevansa, että miehet ovat hänen perässään vain yhden asian vuoksi.

– Kukaan ei etsi mitään vakavaa. 

Kahden lapsen äiti kuitenkin toteaa, että ulkonäön muuttaminen tekisi hänestä epäaidon, eikä hän halua tehdä sitä vain siksi, että löytäisi kumppanin itselleen.

– Jos itseään muuttaa, ei voi olla todella onnellinen, hän pohti ohjelmassa. 

Jenna uskoo myös ulkonäkönsä viestittävän sitä, millaista kumppania hän etsii itselleen. Hän myöntää myös olevansa nirso. Nainen haluaisi tatuoidun, hyvännäköisen, itsestään huolehtivan ja kuntosalilla käyvän miehen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Halusin vihata naista, joka ajatteli olevansa liian hyvännäköinen löytääkseen rakkautta..."

Ei liene yllättävää, etteivät kaikki katsojat ole pitäneet Jennan kommentteja mieleisinään ja moni piti Jennan nirsoutta todellisena syynä sinkkuudelle.

Jotkut ovat kuitenkin pitäneet naisen asennetta ihailtavanakin. 

”Halusin vihata naista, joka ajatteli olevansa liian hyvännäköinen löytääkseen rakkautta, mutta itse asiassa lämpenin hänelle hieman, sillä hän antoi itsestään todella hyvän vaikutelman.” Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

”’Olen liian hyvännäköinen löytääkseni rakkautta.’ Ei ihme, ettei hän ole päässyt pitkälle noin narsistisella asenteella.”Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Rakastan tätä naista This Morning -ohjelmassa. Älä muuta itseäsi kenenkään vuoksi. Älä kutistu mahtuaksesi jonkun toisen laatikkoon. Olen varma, että muut naiset hyökkäävät hänen kimppuunsa, mutta tämä on asenne, johon meidän pitäisi kannustaa.” Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Omakehussa ei ole mitään vikaa. Jenna Thompson on oikeutettu mielipiteeseensä.”Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Heidän egonsa kärsivät kolhun"

Jenna ei ole kritiikistä millänsäkään.

– Luulen, että 95 prosenttia saamistani inhottavista viesteistä on tullut miehiltä. Luulen, että heidän egonsa kärsivät kolhun. En tiedä, miksi, sillä eivät he tunne minua, Jenna totesi Daily Mailin haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

3:25
Tämä nainen tienaa käymällä treffeillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja