Faniksi tekeytynyt pilailija pyysi Habib Nurmagomedovilta apua, kun tyttöystävä petti vapaaottelumestarin kanssa – supertähti latasi karun vastauksen

6:40
Habib Nurmagomedovin uralle mahtui isoja voittoja. Vuonna 2018 hän päihitti Conor McGregorin ja kehän valtasi kaaos.

Sosiaalisessa mediassa leviää videopätkä, jossa faniksi tekeytynyt mies pyytää apua nyttemmin uransa lopettaneelta vapaaottelun supertähdeltä Habib Nurmagomedovilta. Mies kertoo tyttöystävänsä pettäneen häntä vapaaottelumestari Jorge Masvidalin kanssa.

NELK-YouTube-kanavalla pilaileva mies ilmoittaa, että hänkin haluaa alkaa vapaaottelijaksi, koska hänen tyttöystävänsä oli harrastanut seksiä vapaaottelija Masvidalin kanssa.

– Tyttöystäväni meni hiljattain Miamiin ja kertoi, että hän vietti tyttöjen iltaa. Sitten hän päätyi lyöttäytymään Jorge Masvidalin seuraan. Hän makasi hänen kanssaan. Joten haluan nyt tapella tuota jätkää vastaan, mies pilailee Nurmagomedovin kustannuksella.

UFC:ssä vuonna 2013 debytoineella Masvidalilla, 35, on vapaaottelusta ammattilaisena 35 voittoa ja 14 tappiota. Yhdysvaltalainen on juhlinut urallaan Absolute Fighting Championshipsissa välisarjan mestaruutta ja UFC:ssä BMF- eli symbolista baddest motherfucker -mestaruutta.

– Minkä ajattelet olevan minun tärkein asiani treenaamisen aloittamisessa – jos haluan piestä paskat ulos hänestä? mies kysyy Nurmagomedovilta.

Nurmagomedov ei tiedä pilailusta, vaan utelee miehen ikää.

– Olen 26, mies vastaa.

Nurmagomedovin, 32, vastaus on tämän jälkeen kylmä. Huipuksi noustaan harvoin myöhään aikuisiällä aloittamalla.

– 26? Se on liian paljon tähän.

Nurmagomedovin kustannuksella pilaa tekevä mies kuitenkin jatkaa.

– Jorge alkoi juuri pyöriä Trumpin kanssa ja nyt hän ajattelee, että hän voi maata muiden tyttöystävien kanssa? Minusta se ei ole oikein.

Nurmagomedov tarjoaa jonkinlaista ratkaisua.

– Minusta sinun täytyy ostaa koira.

Mies kyselee tämän jälkeen vahvistusta.

– Koira? Koska minulla ei olisi mitään mahdollisuutta häntä vastaan?

Nurmagomedov vastaa:

– Koiran kanssa kyllä. Meillä on mahdollisuus.

Venäläinen Nurmagomedov ilmoitti viikonloppuna uransa päättymisestä voitettuaan UFC:n kevytsarjan titteliottelussa Yhdysvaltain Justin Gaethjen. Nurmagomedov on voittanut ammattilaisena kaikki 29 otteluaan.

Katso video Nurmagomedovin ja pilailleen miehen keskustelusta alta kohdasta 22:10 alkaen.

Juttua päivitetty kello 22.09 tiedolla pilailusta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja