Mainos

Espanjalaisnaapuri muistaa Jenna Lepomäen

Tapetuksi epäillystä Jenna Lepomäestä on hänen Malagaan saapumisensa jälkeen vähän luotettavia havaintoja. Lepomäki vietti suuren osan elämänsä ensimmäisestä aurinkomatkasta suomalaisperheen huvilan luona Mijasin kylässä. Perhe viihtyi omissa oloissaan.

Naapurustossa asuva vanhempi mies kertoo nähneensä surmatuksi epäillyn Jenna Lepomäen kerran. Se oli kesäkuussa.

Lepomäki käveli silloin asunnon vuokranneen perheen kanssa huvilaan johtavalla tiellä. Lepomäki ei erityisesti silloin kiinnittänyt miehen huomiota. Mikään ei kielinyt siitä, etteikö 18-vuotiaalla suomalaistytöllä olisi ollut kaikki hyvin.

- Perhe ei tervehtinyt, mutta se ei tervehtinyt muutenkaan. Ei huomenta, ei hyvää päivää tai muita toivotuksia. He vain kävelivät ohitse.

Naapurin mieleen ohi kulkenut tyttö palasi kuukausien kuluttua vasta, kun hän näki poliisipartioiden käyvän läpi piha-aluetta ja kuuli, mitä on käynyt.

Rikosilmoitus huumekuriiriksi värväämisestä

Lepomäki ehti viettää perheen vuokra-asunnolla noin viiikon. Poliisi ei vielä paljasta tarkkaa ajankohtaa, milloin se epäilee Lepomäen saaneen surmansa.

MTV3 Uutisten tietojen mukaan Jenna teki ystävistään rikosilmoituksen 27. kesäkuuta. Rikosilmoituksen mukaan Lepomäkeä oli yritetty uhkailla ja kiristää kokaiinin kuriiriksi Suomeen. Jenna pelkäsi turvallisuutensa puolesta. Espanjan poliisin mukaan Lepomäki ei kuitenkaan ottanut vastaan hänelle tarjottua turvapaikkaa.

Sittemmin Lepomäestä ei enää kuultu. Poliisi ei ole vahvistanut, että hedelmätarhasta löytynyt ruumis todella on espoolaisen Jenna Lepomäen. Asia varmistunee piakkoin dna-tulosten valmistuttua.

Tiistai:

Maanantai:

Sunnuntai:

Perjantai:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.