Mainos

Naapurit tyrmistyivät Aurinkorannikon ruumislöydöstä - "Kuin kauhuelokuvasta"

Laakso Espanjan Aurinkorannikon läheisessä Mijasin kylässä on täynnä ulkomaalaisten vuokraamia huviloita.

Monet seudun ulkomaalaisasukkaista arvostavat omaa rauhaa, kuten Mijasiin asettunut tamperelaisperhe, jonka muun muassa kahvilatoimintaa pyörittänyt yritys kaatui 2000-luvun lopulla. Vuonna 2009 perhe alkoi etsiä asuntoa Aurinkorannikolta.

He ehtivät asua vuokraamassaan huvilassa noin vuoden ennen kuin pihalta löytyi nuoren tytön ruumis, joka oli muumioitunut makuupussissa useiden kuukausien ajan.

Hurjaa menoa huvilalla

Huvila on paritalon puolikas. Perheessä oli myös alaikäisiä lapsia, jotka kävivät läheistä koulua.

Perheen seinänaapurit kertovat, että ajoittain meno huvilalla oli ollut hurjaa. Huvilassa järjestettiin juhlia, joissa aina silloin tällöin myös tapeltiin kovaäänisesti. Naapureiden mukaan myös huumeet olivat kuvioissa.

Itse epäiltyä surmatekoa naapurit eivät huomanneet. Perhe jatkoi elämäänsä asunnossa normaalisti.

Viime torstaina seinänaapureina asuvat nuoret miehet seurasivat läheltä, kun poliisit alkoivat etsiä ruumista huvilan takapihan uima-altaalta sekä sen vieressä olevasta pöheiköstä.

Löytöpaikka pihan ulkopuolella

Poliisit tonkivat pihalla ja sen jälkeen myös pihan ulkopuolisella alueella kauan ennen kuin etsinnän kohde löytyi. Ruumis oli osin paloiteltu ja se oli sullottu makuupussiin. Naapureiden mukaan sitä oli myös yritetty kaivaa maahan, mutta kuukausien myötä se oli noussut pintaan.

- Tämä on ihan kuin kauhuelokuvista. Ruumis löytyy käytännössä omalta takapihalta. Se on ollut siellä kuukausia ilman, että olisimme huomanneet mitään.

Naapureiden osoittaman ruumiin löytöpaikan vieressä mutkittelee polku. Maassa edelleen lojuvista untuvista päätellen makuupussiin sullottu ruumis oli yritetty kaivaa suuren puun juurelle. Oksat yltävät maahan asti, eikä paikkaa näe polulta käsin.

- Edes koirani ei huomannut mitään, vaikka lenkkeilytin sitä useasti. Nyt jälkeenpäin muistan pistävän hajun. Mutta täällä on paljon villieläimiä, joten en ajatellut sen olevan mitään erikoista.

Suomalaisperhe oli halunnut luopua asunnosta. Kuitenkin perheen isä oli asunut huvilassa aivan ruumiin löytymiseen asti. Toistaiseksi on epäselvää, tiesivätkö perheen äiti ja isä, että lapsiperheen takapihalla muumioituu ruumis. Poliisi epäilee perheen äitiä rikoksentekijän suojelemista, perheen 18-vuotiasta poikaa ja tämän 20-vuotiasta kaveria Jenna Lepomäen taposta.

Kaikki neljä epäiltyä on vangittu.

Tiistai:

Maanantai:

Sunnuntai:

Perjantai:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.