Mainos

Jennan äiti: Toivon pitkää tuomiota tyttäreni surmaajille

Espanjassa kadonneen Jenna Lepomäen äiti Stiina Lepomäki toivoo mahdollisimman pitkää tuomiota tyttärensä surmaajille.

Poliisi esittää huomenna taposta epäiltyjä henkilöitä tai henkilöä vangittavaksi Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Poliisi ei vielä kerro julkisuudeen vangittavaksi esitettävien lukumäärää tai suhdetta epäiltyyn uhriin.

Rikostutkinta on vasta alkuvaiheessa, ja huomisessa istunnossa käsitellään ainoastaan sitä, täyttyvätkö vangitsemisen edellytykset pidätettyjen kohdalla. Istunnossa ei vielä oteta kantaa syyllisyyteen.

– Toivoisin mahdollisimman pitkää tuomiota, mutta nyt teko on ilmeisesti tapon nimikkeenä. Itse toivoisin murhatuomiota niiden tietojen perusteella, mitä minulla on, Jennan äiti Stiina Lepomäki kertoo MTV3 Uutisille.

Lepomäki kuuli MTV3 Uutisilta, että Keskusrikospoliisi esittää espoolaisen Jenna Lepomäen henkirikoksesta epäiltyjä henkilöitä vangittaviksi. Vangitsemisoikeudenkäynti käydään huomenna iltapäivällä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

– Minulla ei ollut tästä mitään tietoa. Jos näin on, niin tosi hieno juttu, koska tätä on odotettu kauan. Äidin vaistollani olen jo pitkään tiennyt, että Jenna ei tule hengissä kotiin. Ja jos nyt ollaan siinä tilanteessa, että näitä heppuja ollaan vangitsemassa, se on helpotus ja hieno juttu.

"Raskasta aikaa"

Jennan äidin mukaan viimeiset kolme kuukautta ovat olleet pitkiä ja puuduttavia.

– Nämä kolme kuukautta ovat olleet hirveen pitkiä, kun on pitänyt vain odottaa, että jotain tapahtuu. Sekä minä, että Jennan isä olemme kaataneet varmaan monta ämpärillistä sontaa poliisien niskaan, kun mitään ei ole tapahtunut, Stiina Lepomäki selvittää.

Hänen harras toiveensa on, että Jenna saadaan takaisin kotimaahan ja hautajaiset järjestettyä.

– Siihen saattaa mennä vielä kuitenkin vielä aikaa, Stiina Lepomäki huokaa.

Jenna Lepomäki katosi kesäkuun lopussa Espanjan Fuengirolassa. Espanjan Malagasta, Mijasin seudulta löytyi torstaina nuoren naisen makuupussissa muumioitunut ruumis, jonka poliisi epäilee olevan heinäkuussa kadonneeksi ilmoitettu Jenna Lepomäki. Lopullista vahvistusta vainajan henkilöllisyydestä ei kuitenkaan vielä ole saatu.

Poliisi lupaa tiedottaa asiasta lisää huomenna sen verran, minkä tutkinnalliset syyt antavat myöden.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja