Mainos

Jenna Lepomäen taposta epäiltyjä esitetään vangittaviksi

Keskusrikospoliisi esittää espoolaisen Jenna Lepomäen henkirikoksesta epäiltyjä henkilöitä vangittaviksi. Vangitsemisoikeudenkäynti käydään huomenna iltapäivällä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Rikosnimikkeenä on tappo. MTV3 Uutisten tietojen mukaan juttuun liittyy myös muita rikosnimikkeitä.

Tutkinnanjohtaja Jari Räty keskusrikospoliisin Tampereen yksiköstä ei vielä kerro, kuinka montaa henkilöä poliisi aikoo esittää vangittavaksi ja mikä suhde henkilöillä on ollut surmatuksi epäiltyyn 18-vuotiaaseen Lepomäkeen.

Poliisi on aiemmin kertonut ottaneensa kiinni useita henkilöitä tutkimuksiin liittyen sekä Espanjassa että Suomessa.

Ruumis löytyi makuupussista

Espanjan Malagasta, Mijasin seudulta löytyi torstaina nuoren naisen makuupussissa muumioitunut ruumis, jonka poliisi epäilee olevan heinäkuussa kadonneeksi ilmoitettu Jenna Lepomäki. Lopullista vahvistusta vainajan henkilöllisyydestä ei kuitenkaan vielä ole saatu.

Lepomäki oli viettämässä elämänsä ensimmäistä aurinkolomaa Espanjan Malagassa. Hän lähti matkaan Tampereen Pirkkalan kentältä 20. kesäkuuta. Hänen oli tarkoitus yöpyä matkan aikana suomalaisten ystäviensä luona.

Lepomäen äiti sai tyttäreltään viimeisen tekstiviestin 27. kesäkuuta. Viestissä luki "Äiti, mä haluun kotiin täältä". Katoamisilmoitus tehtiin heinäkuussa, kun tyttöä ei kuulunut kotiin matkalta.

Lepomäeksi epäilty ruumis löytyi suomalaisten majapaikan viereisestä hedelmätarhasta yli kolme kuukautta myöhemmin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.