Erling Haalandista lauottiin häikäilemätön näkemys – Pep Guardiola tuli väliin

Erling Haaland lensi ilmassa: "Vain supervoimat omaava pelaaja voi edes loikata noin korkealle ja osua palloon" 0:45
Erling Haaland lensi ilmassa Mestarien liigassa helmikuussa: "Vain supervoimat omaava pelaaja voi edes loikata noin korkealle ja osua palloon."

Manchester Cityn valmentajan Pep Guardiolan mukaan Erling Haaland on maailman paras maalintekijä. Valmentaja puolusti norjalaista supertähteä ex-Valioliiga-suuruus Roy Keanen kriittisiltä kommenteilta.

Viime kaudella 36 maalia Englannin Valioliigassa täräyttäneellä Haalandilla oli viime sunnuntain Arsenalin ja Manchester Cityn välisessä ottelussa ainoastaan pieni rooli. Keanen mukaan 23-vuotiaan hyökkääjän peli ei ollut lainkaan Valioliigan tasoa.

– Hänen kokonaisvaltaisen pelinsä on parannuttava, se on huonoa. Enkä puhu ainoastaan tästä päivästä. Hän näytti melkein (Englannin neljännen sarjatason) Kakkosliigan pelaajalta, Keane kommentoi Sky Sportsille sunnuntain ottelun jälkeen.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Guardiola on eri mieltä Keanin kommenteista. Haaland on Valioliigan maalipörssin kärki 18 osumallaan.

– Haaland on maailman paras maalintekijä. Hän auttoi meitä voittamaan viime kaudella harvinaisen triplan (eli Valioliigan, Englannin cupin ja Mestarien liigan). Syy siihen, miksi emme saa maalintekopaikkoja, ei ole Erlingin, hän kommentoi tiistaina medialle.

­– Pelasimme poikkeuksellisen ottelun Arsenalia vastaan. Analysoin pelaamistamme, ja emme vain saaneet tarpeeksi pelaajia hyökkäyskolmannekselle. Ottaen huomioon kykymme sekä laadukkuutemme, Haaland on poikkeuksellinen.

Kolmatta sijaa pistetaulukossa pitävä City kohtaa Aston Villan tänään keskiviikkona.

Lue myös:

    Uusimmat