Epätoivoinen miljonääri haluaa yksityiskohtaisen seksinuken ex-vaimostaan: "Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta..."

Eron murtama miljonääri haluaa teetättää ex-vaimostaan yksityiskohtaisen seksinuken, kertoo brittiläinen Mirror-lehti.

Oli kyseessä sitten muutaman kuukauden kestänyt intohimoinen romanssi tai 40 vuoden mittainen avioliitto, ero tuntuu monesta raskaalta.

Moni muistelee kaiholla yhteisiä lomamatkoja, ex-kumppaninsa tuoksua tai läheisyyttä toivoen, että sydäntä riipivä ero olisi ollutkin vain pahaa unta.

Eräs miljonääri kaipaa ex-vaimonsa läheisyyttä epätoivoisen paljon. Jopa niin paljon, että hän on valmis maksamaan ison summan rahaa saadakseen elämänsä rakkauden lähelleen, edes muovisessa muodossa.

35 vuoden avioliitto päättyi – johti epätoivoiseen tiedusteluun

Hush Hush kuvailee olevansa laadukas kaupankäyntisivusto, joka pyrkii toteuttamaan asiakkaidensa toiveet yhdistämällä heidän tarpeensa tuote- ja palveluntarjoajien kanssa.

Miljonäärimies lähestyikin myyntisivustoa hyvin epätavallisella ehdotuksella.

– Ensinnäkin, tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta olen kyllästynyt kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja, enkä ole löytänyt ongelmaani vielä ratkaisua, mies aloitti sähköpostiviestinsä.

– Alustuksena: 35 vuotta kestänyt avioliittoni tuli päätökseen loppuvuonna 2017, kun vaimoni kertoi minulle, ettei hän rakastakaan minua enää. Olen ollut siitä lähtien hyvin surullinen, mies jatkoi.

Miljonääri paljasti sivustolle myös sen, ettei hän koe olevansa valmis tapailemaan uusia tuttavuuksia tai aloittamaan romanttista suhdetta kenenkään toisen naisen kanssa. Hän myös pelkäsi, että naiset olisivat kiinnostuneita vain hänen rahoistaan – eivät aidoista tunteista.

Seksinukelle tarkat ehdot

Koska miehellä oli vielä voimakkaita tunteita ex-vaimoaan kohtaan, hän tiedusteli, voisiko Hush Hush etsiä hänelle tahon, joka voisi valmistaa hänelle kustomoidun seksinuken.

Miljonääri kertoi olleensa yhteydessä useisiin palveluntarjoajiin, mutta mikään niistä ei pystynyt tarjoamaan sitä, mitä mies todella halusi.

Hänellä oli tarkat ehdot siitä, miltä valmiin nuken tulisi näyttää: sen tuli olla tarkka kopio hänen ex-vaimostaan.

– Minulla on hänestä satoja valokuvia, joiden perusteella nukke voidaan tehdä. Kaikkein tärkeintä on, että nukella on yhtä kaunis ja aito kastanjanruskea tukka kuin ex-vaimollani. Muilla valmistusmateriaaleilla ei ole oikeastaan merkitystä, kunhan voin käpertyä nukkea vasten, mies listasi.

Seksinukesta haaveileva mies halusi viestissään korostaa, ettei raha tulisi olemaan ongelma, vaan hän on seksinuken tehtailijalle anteliaan kiitollinen. 

Myyntisivusto pyrkii nyt auttamaan miestä mäessä: miljonäärimiehen erikoinen pyyntö jaettiin sivustolla saatesanojen ja hakemuksen kera.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko miljonääri saanut yhteydenottoja epätavalliseen pyyntöönsä liittyen.

Kenties Jade Stanleyn seksinukkeja vuokraama ja valmistava yritys on vastaus miljonäärimiehen rukouksiin: Jaden yritys valmistaa seksinukkeja myös asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaisesti – oli kyseessä vaikkapa menehtynyt puoliso.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, Hush Hush

Lue myös:

    Uusimmat