Nyt tulevat miesseksirobotit: Peniksen koolla "vain taivas rajana" – asiantuntija povaa suosiota jopa seksileluja suuremmaksi

Aiemmin pääasiassa miehille valmistettuja seksirobotteja ollaan suuntaamassa nyt myös naisille, ja keinotekoisten kumppanien uskotaan ohittavan suosiossa jopa vibraattorit ja dildot.

Miesseksirobotit tulevat markkinoille tänä vuonna, kertoo suositun naisseksirobotteja valmistavan Realbotixin perustaja Matt McMullen.

Viime vuonna markkinoille tulivat ensimmäiset tekoälyllä varustetut naisseksirobotit, mutta McMullen uskoo kysyntää olevan myös miesversioille. Hintaa Realbotixin naisroboteilla on tällä hetkellä reilun 12 000 euron hintaan.

Miesversiot tulevat toimimaan samaan tapaan naisversioiden tavoin tekoälyn avulla. McMullen on kehittänyt Harmony-nimisen sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat yhdistää persoonallisuuden humanoidin robotin päähän luoden mahdollisimman aidonoloisen seksinuken.

Harmonyn tekoälyn ansiosta robotti kykenee puhumaan, oppimaan ja tyydyttämään asiakkaan tarpeet. Asiakas voi ohjelmoida seksirobotin täysin mieleisekseen.

Käyttäjät voivat kytkeä miesseksirobotin virtaan, ja se jaksaa toimia "niin kauan kuin käyttäjä haluaa". Robottien keinotekosia peniksiä on saatavilla eri koissa ja muodoissa, käyttäjän toiveiden mukaisesti. Valmistajan mukaan "vain taivas on rajana" peniksen koolle.

McMullenin mukaan keinotekoisen penikset tuntuvat jopa "paremmalta kuin vibraattorit".

Tarkkaa julkaisupäivää ei olla paljastettu. McMullenin mukaan on vielä paljon töitä tehtävänä ennen kuin naisille suunnatut seksirobotit saadaan markkinoille.

Johtava tekoälyn tutkija David Levy kertoo Daily Starille, että jos McMullan onnistuu suunnitelmassaan, miesroboteista voi tulla jopa suositumpia kuin nykyisistä seksileluista, kuten vibraattoreista ja dildoista.

– Jos naiset ovat kiinnostuneita saamaan tyydytystä vibraattorilta, kuvittele, miltä samoista naisista tuntuu saada robotti, jonka ympärille he voivat laittaa kätensä ja joka voi puristaa heitä.

***

Fuck like a Finn -kampanjassa kehutaan suomalaisten"edistyneitä seksitaitoja" 8:00

Lue myös:

    Uusimmat