Seksinukke kuolleesta rakkaasta? Nyt sekin onnistuu

Espanjalainen pariskunta asuu seksirobottien kanssa 8:02

Britanniassa äiti ja yrittäjä Jade Stanley pyrkii vastaamaan seksinukkejen vuokrausbisneksellään myös muihin kuin seksuaalisiin tarpeisiin, kertoo brittilehti The Sun.

Katso yllä olevalta videolta myös seksinukkeja valmistavan espanjalaisparin tarina. Miten seksinukke voi pelastaa aviolittoja?

Britanniassa seksinukkeja vuokralle tarjoava yritys lupaa nyt valmistaa myös tilaustyönä nukkeja ihmisille, jotka kaipaavat lohtua menetettyään rakkaimpansa.

Seksinuket valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, vaikkapa juuri muistuttamaan menehtynyttä puolisoa. Ominaisuudet hiusten, silmien ja kynsien väristä painoon voi määritellä itse.

Nukeille voi tilata myös esimerkiksi arpia, luomia tai tatuointeja.

"Ihmiset eivät aina halua ostaa nukkeja rivoista syistä"

Yritystä pitää neljän lapsen äiti ja naimisissa oleva Jade Stanley, 35. Hänen mukaansa seksinukkejen vuokraus kukoistaa.

– Meitä on lähestynyt paljon ihmisiä, jotka ovat tilanneet menetettyä kumppania muistuttavia nukkeja. Se voi olla hyödyllistä heille, ja se auttaa heitä samaan rauhan rakkaimpansa kanssa. Se antaa lohtua ja ihmiset eivät aina halua ostaa nukkeja rivoista syistä, Stanley kertoo The Sunille.

Seksinukkeja vuokravat leskien lisäksi muun muassa pariskunnat, jotka haluavat kokeilla ryhmäseksiä sekä ihmiset, joille esimerkiksi mielenterveysongelmien tai oppimisvaikeuksien takia voi olla hankalaa lähestyä vastakkaista sukupuolta.

– Meillä on vieläpä pariskuntia, jotka haluavat kokeilla kolmen kimppaa, mutta ehkä tuntevat itsensä epämukavaksi, jos näkevät kumppaninsa toisen ihmisen kanssa, Stanley kuvailee.

Tuhansia euroja nukesta

Useita salonkeja omistava Stanley kiinnostui seksinukeista luettuaan niistä lehdestä 1,5 vuotta sitten. Hän alkoi tutkia alaa ja huomasi, että seksinukkeja tarjottiin lähinnä seksuaalisiin tarkoituksiin.

Neljän lapsen äiti halusi kuitenkin ottaa hiukan erilaisen näkökulman asiaan, ja siksi nukkeja tarjotaankin esimerkiksi juuri ihmisille, jotka etsivät lohtua rakkaansa menettämisen jälkeen sekä ihmisille, joille sosiaaliset tilanteet voivat olla hankalia.

– Se on todella huomiota herättämätön palvelu ja tilausprosessi tehdään kokonaan netissä, tilaus toimitetaan suoraan kotiovelle luotettavien lähettiemme toimesta, Stanley kertoo.

Kun vuokrauspalvelun nuket palautetaan, ne puhdistetaan perusteellisesti ja keinotekoinen vagina vaihdetaan uuteen. Tilaustyönä tehnyt nuket maksavat reilut 4 500 euroa.

– Tällä hetkellä työskentelemme joidenkin hyvin tunnettujen pornotähtien kanssa saadaksemme tehtyä nukkeja, jotka näyttävät aivan heiltä. Tahdon tehdä tästä maailmanlaajuisen [yrityksen] ja minulla on todella suuria suunnitelmia, Stanley kertoo.

– Markkinat ovat niin isot ja ne eivät tule loppumaan tähän.

Lue myös:

    Uusimmat