Olisitko uskonut? Yhä useampi harrastaa pian seksiä mieluummin robotin kuin ihmisen kanssa

Seksuaaliset tarpeensa teknologian avulla tyydyttävien ihmisten määrä on nyt kasvussa.

Asiasta kertovan kanadalaisen Manitoban yliopiston tuoreen Journal of Sexual and Relationship Therapy-julkaisussa ilmestyneen raportin mukaan pian osa ihmisistä harrastaa seksiä mieluummin robotin kuin oikean ihmisen kanssa.

Seksirobottien ostajat voivat jo nykyisin suunnitella oman robottinsa hyvin tarkkaan: valittavana on kaikkea vartalon muodosta, nännien ja silmien väriin sekä rintojen kokoon. Tekoälyllä varustetut robotit voivat olla myös ihmisen tapaan lämpimiä.

Seksuaalisten tarpeiden myyntiin käytettävien robottien myynti on myös kasvussa – kysyntä on kohonnut korkeammaksi kuin koskaan.

Tämä on asiantuntijoiden mukaan vaikuttanut siihen, että niin kutsuttujen "digiseksuaalien" eli ihmisten, jotka tyydyttävät seksuaaliset ja emotionaaliset tarpeensa virtuaalimaailman avulla, määrä on kasvussa.

– On turvallista sanoa, että syventävän virtuaalisen seksin aikakausi on saapunut, sanoo Neil McArthur Manitoban yliopistosta.

– Kun nämä teknologiat kehittyvät, niiden käyttöönotto kasvaa ja useat ihmiset tulevat tunnistamaan itsensä 'digiseksuaaleiksi' – ihmisiksi, joiden ensisijainen seksuaalisuus määrittyy teknologian käytön kautta.

McArthurin mukaan jotkut ihmiset saattavat valita seksuaaliseen kanssakäymiseen ensisijaisesti ihmisen sijaan robotin, sillä käyttäjille räätälöidyt robotit vastaavat ihmisten haluihin ja tekevät asioita, joita oikeat ihmiset eivät välttämättä voisi tai haluaisi tehdä.

Lähde: Independent

***


Lue myös:

    Uusimmat