Rakkaudenosoitus vai kosto eksälle? Äveriään kiinteistömogulin tempaus jakaa mielipiteitä: "Tunne-elämä yhtä kypsää kuin lantakuoriaisella"

Julkinen rakkaudenosoitus vai kosto ex-vaimolle? Äveriään kiinteistömogulin tempaus ripustaa kaksi suurta julistetta keskelle Manhattania on herättänyt keskustelua yhdysvaltalaismedioissa.

Kiinteistökehittäjänä uransa luonut Harry Macklowe, 82, erosi 80-vuotiaasta vaimostaan Linda Macklowesta 57 aviovuoden jälkeen. Eroa edelsi mehevä riita pariskunnan mittavan omaisuuden jaosta. Lopulta oikeus päätti, että herra Macklowen on maksettava ex-vaimolleen 41 miljoonaa dollaria.

Harry Macklowe löysi onnekseen pian uuden rakkauden, kuusikymppisen Patrixia Landeaun. Pariskunta juhli häitään viime torstaina, jolloin newyorkilaiset pääsivät todistamaan hääparin rakkautta kadulta käsin.

Osa tosin haistoi rakkaudenosoituksessa häivähdyksen katkeruutta.

Jättimäinen juliste paraatipaikalla


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Macklowe omistaa 432 Park Avenuella sijaitsevan pilvenpiirtäjän, jonka kylkeen päätti ripustaa kaksi valtavaa julistetta itsestään ja tuoreesta vaimostaan. Julisteilla on yli seitsemän metriä leveyttä ja lähes 13 metriä korkeutta.

– Koska en mennyt naimisiin kesällä Hamptonsissa, en pystynyt ostamaan julistetta rantaviivaa pitkin kuljettavaa lentokonetta. Ajattelin, että omistan rakennuksen. Miksi en vain ripustaisi julistetta omaan rakennukseeni? Harry Macklowe sanoo The New York Times -lehden mukaan.

Macklowesta julkisella paikalla oleva kuva on rakkaudenosoitus uudelle kauniille vaimolle ja osoitus siitä, kuinka ylpeä mies on vaimostaan, elämästään, ystävistään ja kollegoistaan.

Tabloid-lehdistö, kuten Page Six, on kuitenkin nostanut esille, että tempaus saattaa olla näpäytys ex-vaimolle kalliin avioeroprosessin ja siihen liittyvien rahariitojen jälkeen. Linda Macklowea ei kutsuttu häihin.

Kiitosta ja kritiikkiä

Herra Macklowen mukaan julisteiden ripustaminen on kerännyt kiitosta. Mies kertoo monen naispuolisen ystävänsä sanoneen, että he toivovat omalta mieheltään samanlaista elettä esimerkiksi ystävänpäivänä.

On julkisella rakkaudenosoituksella kriitikoitakin. New Yorkin Timesin haastattelemat opiskelijat muistuttavat, että rahalle olisi varmasti löytynyt parempaakin käyttöä kuin yksityisasioiden levittäminen. Sosiaalisessa mediassa Macklowen käytöstä on pidetty epäkypsänä.

– Kuinka todistaa maailmalle, että 81 maapallon päällä vietetyn vuoden jälkeen tunne-elämäsi on yhtä kypsää kuin lantakuoriaisella, kommentoi Katy Churchill uutista Facebookissa.

Kommentti on saanut jo yli 6900 tykkäystä.

Lue myös:

    Uusimmat