Epäsymmetrisistä farkuista povataan seuraavaa trendiä – mielipiteet jakautuivat somessa: "Sivilisaation loppu"

Jos et osaa päättää leveä- ja kapealahkeisten farkkujen väliltä, uudet muotifarkut tuovat ongelmaasi ratkaisun. Epäsymmetriset farkut ovat jakaneet mielipiteitä sosiaalisessa mediassa, uutisoi muun muassa Mirror.

Farkut ovat tuttu luottovaatekappale, jota yritetään vuosittain uudistaa mielipiteitä jakavilla tavoilla. Aikaisemmin sosiaalisessa mediassa ovat herättäneet keskustelua muun muassa koko takapuolen paljastavat farkut sekä farkut, joka ovat oikeastaan pelkkää narua.

Mielipiteitä ovat jakaneet myös enemmän kangastakin sisältävät oudot tuplafarkut, "pierunkestävät" farkut ja farkut, joissa sepalus jää auki.

"Se on liian hullua"

Tänä vuonna farkkutyyliä on lähdetty uudistamaan epäsymmetrisillä housuilla, jotka ovat jo jakaneet sosiaalisen median kommentoijien mielipiteet.

Ukrainalainen vaatesuunnittelija Ksenia Schnaider on suunnitellut uutuusfarkut, joiden toinen lahje on suora ja toinen leveä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kumppanini Anton Schnaider sanoi, että se on liian hullua ja ettei kukaan tarvitse tällaisia farkkuja, joten hylkäsin tämän idean muutamaksi kaudeksi. Mutta muutama kuukausi sitten tajusin, että vähintään yksi ihminen tarvitsee tällaisia farkkuja – minä, Schanaider kertoo Voguelle.

Farkut jakoivat mielipiteet somessa

Muotilehti Voguen otsikossa jo pohditaan, ovatko epäsymmetriset farkut seuraava iso farkkutrendi. Suurin osa Instagram-kommentoijista on ollut farkuista ihastuneita ja odottanut jo sellaisten saamista.

Twitterissä useat ihmiset ovat kuitenkin ihmetelleet ja arvostelleet erikoisia farkkuja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Epäsymmetriset farkut? Ei. Ehdottomasti ei, eräs twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Esi-isäni pakenivat Ranskasta uskonnollisen vainon takia, mutta ainakaan heidän ei tarvinnut nähdä epäsymmetrisiä farkkuja, toinen vitsailee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Siinä se on. Sivilisaation loppu, sellaisena kuin me sen tiedämme, kolmas kirjoittaa.

"Toiset ovat kysyneet minulta, ovatko ne jonkinlainen vitsi"

Dazedin haastattelussa Schnaider sanoo, että herännyt keskustelu on ollut hyvä asia.

– Tähän mennessä jotkut ihmiset ovat rakastaneet epäsymmetrisiä farkkuja, mutta toiset ovat kysyneet minulta, ovatko ne jonkinlainen vitsi. –– Ne todella tulevat saamaan ihmiset kääntämään päätään, kun kävelet ohi, Schnaider sanoo.

Voguen mukaan epäsymmetrisiä farkkuja myydään tällä hetkellä 377 dollarin, noin 328 euron hintaan.

Lähteet: Instagram, Twitter, Vogue, FoxNews, Dazed, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat