Nämä hämmentävät farkut eivät sovi häveliäimmille – paljastavat koko takapuolen

Takapuolen paljaaksi jättävät farkut herättävät enemmän kysymyksiä kuin tarjoavat vastauksia.

Erilaiset muotiluomukset herättävät aika ajoin hämmennystä. Erityisesti villillä visiolla suunnitellut farkut ovat nousseet puheenaiheiksi. Esimerkiksi keväällä ihmeteltiin satasien arvoisia "mutaisia" farkkuja. Omituiset "tuplafarkut" eivät nekään päässeet helpolla arvosteluissa, puhumattakaan käsittämättömistä "stringifarkuista"

Nyt tarjolla olisi jälleen farkkuja rohkeimmille tyyliguruille. Asoksella myynnissä olevat The Ragged Priest -merkkiset farkut ovat puhuttaneet viime aikoina sosiaalisessa mediassa, eikä syyttä.

75 puntaa eli noin 84 euroa maksavat farkut pysyvät kasassa metalliketjujen avulla.

"Minun pitäisi laittaa nämä Asosin farkut seuraaville treffeilleni. Mitä olette mieltä? Haluaako joku muukin parin?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Metalliketjut pitävät lahkeita kiinni minihameen ja vyön rajamailla liikkuvassa vyötäröosassa, joka jättää takapuolen auttamatta paljaaksi. Näiden farkkujen kanssa alushousujen kannattaakin olla niin tyylikkäät kuin lämpimätkin.

"Vitsaileeko Asos? Miksi haluaisin farkkuparin, joka ei edes peitä peppuani?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Asos laskee taatusti leikkiä." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ragged Priest, onko kaikki hyvin?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja