Enkelin anatomia – näin luot itsestäsi Victoria's Secret -enkelin

Alusvaatemerkki Victoria's Secretin huippumallien vartalot lienevät maailman kadehdituimpia. Enkelin olemus edellyttää vaivannäköä ja kovaa työtä – näillä jipoilla pääset alkuun.

Jenkkimerkki Victoria's Secret on onnistunut loihtimaat alusasunäytöksestään spektaakkelimaisen show'n, joka ylittää uutiskynnyksen joka vuosi. Näytöksen tähtinä loistavat enkelin siipiin sonnustautuneet huippumallit, jotka saavat huokailemaan ihastuksesta. Kukapa ei haluaisi näyttää upealta alusvaatteisillaan?

Victoria's Secret paljastaa enkelien strategiset mitat sivuillaan. Esimerkiksi Alessandra Ambrosion mitat ovat  86,4 cm -63,5 cm - 86,4 cm. Huippumalli Heidi Klum oli enkelipäivinään hieman isompi: 91,4 cm -68,6 cm - 94 cm. Kovin uhkeita enkelit eivät kuitenkaan ole: kuppikoot vaihtelevat A:sta D:hen, yleisimmän ollessa B.

Selvitimme, mitä muuta enkelin olemukseen kuuluu ja keräsimme vinkkejä siihen, miten saat enkelin itsessäsi esiin!

Kutrit kuntoon

Victoria's Secret -enkeleillä ei nähdä lyhyitä kampauksia, vaan sensuelleja, pitkiä laineita. Aina. Enkeleiden hiukset ovat kiiltävät, tuuheat ja hulmuavat.

Aloita enkeli-lookin luominen tekemällä hiuksiisi keskijakaus. Älä kitsastele muotoiluvaahdon käytössä: mitä isompi tukka, sen parempi! Muotoile tukka vaikkapa lämpöharjalla tai isoilla rullilla kuohkeille laineille.

Hoida hipiääsi

Victoria's Secret -enkeleiden iho hehkuu kuin suoraan auringonpalvonnan jäljiltä. Säihkysäärten salaisuus on itseruskettavassa. Esimerkiksi tasainen suihkurusketus hämää silmää niin, että selluliitti ei hyppää esille.

Pidä ihosi pehmeänä kuorimalla se säännöllisesti. Muista myös huolehtia vartalon ihon kosteutuksesta päivittäin. Älä vain lätki kosteusvoidetta ihollesi, vaan käytä aikaa rasvojen hieromiseen. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja voi siten osaltaan auttaa taistelussa selluliittia vastaan.

Taivaallinen meikki

Meikkitrendeistä riippumatta Victoria's Secret enkelit tunnistaa pitkistä ripsistä, vaaleanpunaisista huulista, kiillosta ja säihkeestä.

Sipaise poskiisi persikkaista punaa ja käytä valoaheijastavaa tuotetta poskipäillä. Pidä kulmakarvat siisteinä mutta luonnollisina. Muista taivuttaa ripset ennen ripsivärin levittämistä. Tuo säihkettä katseeseesi pehmeillä rajauksilla ja vaalealla luomivärillä. Suosi esimerkiksi helmiäissävyjä ja metallinhohdetta, ja lisää valokynää tai vaaleaa korostusväriä silmänurkan sisäkulmaan ja kulmaluulle.

Enkelin huulet ovat houkuttelevan muhkeat. Pidä suukkosuu siloisena huulirasvalla. Suosi huulikiiltoa ja vaaleita punaisen, pinkin ja vadelman sävyjä huulipunissa.

Häikäise hymyllä

Toisin kuin monissa muissa muotinäytöksissä, Victoria' s Secretin show'ssa mallit eivät näytä nyrpeiltä. Enkelillä on säkenöivä hymy ja pilkettä silmäkulmassa.

Kulje siis hymy herkässä, flirttaile ja keimaile, äläkä ota elämää tai itseäsi liian vakavasti!

Hymy helpottuu, kun hampaat ovat hohtavan valkoiset. Pidä tummentumat poissa ja huolla hampaitasi.

Muista asusteet!

Seksikästä asennetta auttavat luonnollisesti upeat alusvaatteet. Satsaa kauniisiin ja naisellisiin alusvaatteisiin, joissa tunnet itsesi huippumalliksi.

Kotiasuksi wannabe-enkeli hankkii vaaleanpunaisen satiinikimonon.

Hurmaa tuoksulla

Victoria's Secret valmistaa alusvaatteiden ohella kosmetiikkaa, kuten tuoksuja ja kosteusvoiteita. Tuoksultaan ne ovat juuri sellaisia, kuin brändi antaa ymmärtää: makeita, nuorekkaita, seksikkäitä ja tyttömäisiä.

Muista sinäkin sipaista ihollesi mieluistasi tuoksua. Voit myös kerrostaa suosikkituoksuasi käyttämällä saman sarjan suihkutuotteita, kuorinta-aineita ja kosteusvoiteita.

Ylimaallinen treeniohjelma

Tässä vaiheessa erotellaan enkelit tavallisista naisista. Enkelit tunnetaan ennen kaikkea täydellisistä bikinivartaloistaan. He ovat hoikkia ja pitkäraajaisia, mutta heillä on myös naisellisia muotoja. Vartalomalli muistuttaa klassista tiimalasia. Ei ihme, että edes harva huippumalli saa enkelin arvonimen itselleen.

Vaikka geenit eivät olisikaan puolellasi, ei peli ole täysin menetetty. Enkelitkin tarvitsevat aktiivista liikuntaa, ja useimmilla on oma personal trainer. Britti-Voguen nettisivuilla kaunottaret paljastavat suosikkiliikuntamuotonsa, ja niissä toistuu muutama laji ylitse muiden.

Juoksu, jooga ja pilates ovat enkeleiden suosikkilajeja, ja ne sopivat hyvin aloittelevallekin liikkujalle. Adriana Liman intohimo on nyrkkeily, ja sen nimeen vannovat monet muutkin enkeleistä. Lisäksi esimerkiksi Joan Smalls ja Lindsay Ellingson ovat hurahtaneet Muay Thai -nyrkkeilyyn. Hyppynarulla hyppiminen, pyöräily, uinti ja baletti kuuluvat salitreenin ohella enkeleiden treeniohjelmiin.

Lue lisää huippumallien lempiharrastuksista täältä!

Kaipaatko tehokasta rasvanpolttoa? Katso enkelitreeniksi mainostettu pikajumppa ja kokeile sitä kotona:

Syö kuin enkeli

Treenin tulokset valuvat hukkaan, jos samaan aikaan mässyttää roskaruokaa ja makeita. Poikkeus sääntöön on Victoria's Secret -malli Candice Swanepoel, joka paljastaa lempiherkkunsa olevan pizza ja pasta ja syövänsä enemmän kuin moni mies. Mikäli et ole samanlainen luonnonoikku, joutunet bikinivartalon saadaksesi tarkkailemaan ruokavaliotasi.

Enkelit eivät tarvitse dieettejä, mutta syövät terveellisesti. Moni malleista on kertonut välttelevänsä ylimääräistä sokeria ja hiilihydraatteja sekä juovansa paljon vettä. Esimerkiksi Lily Aldridge ja Behati Prinsloo nauttivat kookosvettä ennen show'ta. Smoothiet, salaatit, vähärasvainen liha ja kasvikset kuuluvat enkeleiden perusruokavalioon.

Kaipaatko motivaatiota bikinikropan tavoitteluun? Katso kuvat lavashow'sta:

Onko sinussa ainesta huippumalliksi? Hae mukaan mallikouluun!

Lue myös:

    Uusimmat