Huippumallien lempilajit – näissäkö unelmavartalon salaisuus?

Upeista vartaloistaan tunnetut mallit nauttivat liikunnasta muualla kuin kuntosaleilla.

Adriana Lima ja nyrkkeily

Victoria's Secret -enkeli Adriana Lima paljastaa Espanjan Voguen haastattelussa treeniohjelmansa. Lima kertoo harrastavansa vain ja ainoastaan nyrkkeilyä pitääkseen kroppansa kunnossa. Kaunotar treenaa entisen nyrkkeilijämestari Michael Olajiden kanssa 3-5 kertaa viikossa. Liman mukaan intensiivisissä treeneissä voi saada kyytiä jopa 1000 kaloria kerralla. Brasilialaisena Lima kertoo rakastavansa myös jalkapalloa.

Adriana Lima luottaa nyrkkeilyn voimaan.

Behati Prinsloo ja uinti

Namibialaissyntyinen Victoria's Secret -malli Behati Prinsloo nauttii uimisesta ja pyrkii liikkumaan vedessä aina kuin mahdollista. Uinnin lisäksi Prinsloo meloo lainelaudalla. Solakkaa vartaloaan hän hoitaa myös pilates-tunneilla.

Behati Prinsloo aallokossa uima-asukuvauksissa.

Candice Swanepoel ja potkunyrkkeily

Eteläafrikkalainen, niin ikään Victoria's Secretin enkelinä tunnettu malli Candice Swanepoel rakastaa potkunyrkkeilyä, hyppynarua ja lihaskunnon kohotusta. Kun nyrkkeily kyllästyttää, kaunotar rauhoittaa mieltään joogan avulla.

Candace Swanepoelin kadehdittava vartalo on monen lajin tulos.

Gisele Bundchen ja kung fu

Giselen jumalainen vartalo on kovan työn tulosta. Kaunotar huhkii salilla aerobisten treenien parissa ja juoksee 45 minuuttia päivittäin. Lisäksi Giselen kerrotaan harrastavan joogaa ja kung fua useita kertoja viikossa. Brasililaismalli nauttii myös surffaamisesta ja muista vesilajeista.

Gisele juoksee päivittäin.

Christy Turlington ja jooga

Yksi 1990-luvun suurimmista supermalleista, Christy Turlington, on upea ilmestys yhä 45-vuotiaanakin. Turlington tunnetaan intohimoisena joogaajana. Muutama vuosi sitten hän juoksi myös maratonin.

Jooga pitää Christy Turlingtonin kunnossa.

Bar Refaeli ja Krav Maga

Israelilainen supermalli Bar Refaeli tunnetaan timmistä vastalostaan. Hänen kerrotaan hakeneen treeneihinsä inspiraatiota Krav Magasta, israelilaisesta kamppailulajista.

Bar Refaelin julkaisema kuva itsestään bikineissä.

Miranda Kerr ja baletti

Suloinen Miranda Kerr juoksee säännöllisesti ja käy salilla, mutta rakastaa ennen kaikkea balettia. Balettitreenien lisäksi Kerr joogaa ja harjoittaa pilatesta.

Balettiharrastus näkyy Miranda Kerrin olemuksessa.

Natalia Vodianova ja ratsastus

Venäläissyntyinen supermalli ja kolmen lapsen äiti kertoi InStyle lehden haastattelussa rankan maraton-treenauksen tehneen hänen keholleen enemmän harmia kuin hyötyä. Hoikka Vodianova kertoo mieluummin ratsastavansa, pyöräilevänsä ja leikkivänsä lastensa kanssa. Lisäksi hän sanoo tekevänsä 12 aurinkotervehdys-sarjaa joka aamu.

Natalia Vodianova osallistui Moskovassa juoksutapahtumaan.

Alessandra Ambrosio ja capoeira

Victoria's Secret mallin kerrotaan panostaneen aina erityisesti takamuksensa treenaamiseen. Treeneissä Ambrosio käyttää apuna kuminauhoja ja nilkkapainoja. Lisäksi Ambrosio harrastaa salsaa ja capoeiraa.

Alessandra Ambrosio poistuu salilta joogamatto kainalossa.

Doutzen Kroes ja hyppynaru

Hollantilaisen supermalli Doutzen Kroesin sanotaan olevan hullantunut naruhyppelyyn. Kroes ei pyri kasvattamaan lihaksiaan vaan pitämään vartalonsa solakkana, joten aerobiset harjoitteet kuten hyppynaru ovat riittäviä. Jooga auttaa säilyttämään sääret kadehdittavan upeina, ja lisäksi Kroes saa energiaa nyrkkeilystä. Äidiksi tultuaan Kroes on kertonut saavansa treeniä kotona lasten perässä juoksemisesta.

Doutzen Kroes pyöräilemässä lapsensa kanssa.

Lähteet Vogue España 5/2014, Helathyceleb.com, Instyle.com

Mallit luottavat joogaan – kokeile sinäkin!

Jooga on oiva tapa vetreyttää kehoa. Katso helpot ohjeet ja kokeile kotona.

Lue myös:

    Uusimmat