Mainos

"Ella oppi tänään jotain tärkeää" – pikkutytön epäitsekäs teko kerää kehuja

Pienen tytön epäitsekäs teko on saanut ansaitsemaansa huomiota maailmalla.

Pieni tyttö antoi kodittomalle miehelle ateriansa ja tällä yhdellä pienellä eleellä muistutti kaikkia muitakin olemaan ystävällisempiä toisilleen.

Ella Scottin isä, Eddie, videoi tilanteen ja julkaisi sen Facebookissa. Videolla on ansaitusti jo yli 42 miljoonaa katselukertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isä ja tytär olivat syömässä ravintolassa, kun Ella kysyi hiljaa, voisiko hän antaa ulkopuolella istuvalle miehelle ruokansa. Videota katsellessa voi nähdä, kuinka huolissaan tyttö on miehestä. Saatuaan luvan hän nappaa lautasensa ruokailuvälineet ja kiikuttaa ne miehelle.

Mies vaikuttaa yllättyneeltä, mutta alkaa kiitollisena syödä pihviä ja perunoita. Tyttö palaa sisälle ja jatkaa miehen tarkkailua ikkunasta. Isä kehuu tyttöään hienosta teosta. "Hyvää työtä, Ella. Ella, olet mahtava. Luulen, että pelastit hänen päivänsä. Pelastit varmaan hänen koko viikkonsa", isä kiittelee.

Ella näyttää iloiselta ja ylpeältä.

– Pieni tyttöni Ella oppi tänään jotain tärkeää – auta vähemmän onnekkaita, isä kirjoitti julkaisemansa videon yhteydessä.

Videota on jaettu jo yli 21 000 kertaa. Videon alle on lisäksi tullut lukuisia kommentteja, joissa pikkutytön tekoa kehutaan.

Video: Lapset kertovat, kuinka määrittelevät ystävyyden.

2:20

Lähde: Scary Mommy

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.