Mainos

Eläinrakkaalla miehellä erikoinen ongelma – ei voi lopettaa eläinten adoptoimista

Tämä mies haluaa ottaa kotiinsa jokaisen kohtaamansa eläinvanhuksen. 

Steve Greig on kaukana tavallisesta lemmikinomistajasta. Tämän miehen kotoa löytyy muun muassa yhdeksän koiraa, minipossu, kanoja, ankkoja, kyyhkysiä ja muutama kissa. Kaikki eläimet viettävät miehen luona onnellisia eläkepäiviä. 

Greig kertoo, että innostus eläimiä kohtaan on lähtenyt lapsuudesta.

– Kasvoin lemmikkien ympäröimänä. Molemmat vanhempani olivat eläinrakkaita ja he antoivat minun ottaa lemmikkejä aina kun halusin, Greig kertoo innostuksensa synnystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eläinrakkaus seurasi miestä myös aikuisuuteen. Greig onkin mies, joka haluaa tarjota mahdollisimman monelle eläimelle rakastavan kodin lajista tai eläimen iästä riippumatta. 

Koiravanhusten hoitaminen on erityistarpeista huolimatta helppoa

Eläinten niin kutsuttu hamstraamien lähti liikkeelle, kun mies halusi tarjota kodin koiravanhuksille, joita kukaan muu ei halunnut adoptoida. Hän halusi tehdä koirien viimeisistä hetkistä mahdollisimman hyvän. Pian hän huomasikin asunnostaan löytyvän kymmenen koiraa.

– Normaalina päivänä herään aamuviideltä tekemään niille ruokaa, sillä lähes kaikilla koirilla on erityistarpeita ruokavalionsa suhteen.  

Hän kertoo koiravanhusten hoitamisen olevan kuitenkin helppoa, sillä ne ovat useimmiten hiljaisia, eikä heillä ole energiaa pitkiin lenkkeihin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pian Greig kuitenkin huomasi, että hän haluaa pelastaa myös erikoisempia eläimiä, kuten kanoja ikävältä kohtalolta. Pian kotiin päätyi myös kaneja ja kyyhkyjä, sekä minipossu nimeltä Bikini. 

Eläimet vaativat paljon huolenpitoa, mutta ihan heti mies ei aio harrastustaan lopettaa. Hän kertoo eläinten tekevän hänen elämästään merkityksellisen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ne saavat minut tuntemaan oloni kotoisaksi. On sydäntä lämmittävää tietää, että nämä kaverit ovat iloisia ja että heistä huolehditaan. 

Miehen ja lemmikkien elämää voi seurata Instagramista nimimerkillä @wolfganf2242.

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.