Mainos

Ei todellakaan herkille: Kuljettaja sai halvauksen moottoritiellä – sivulliset pelastivat hengen

Moottoripyöräilijä ja lukuisat autoilijat seurasivat holtittomasti liikkunutta autoa ja pysähtyivät auttamaan sen kuljettajaa, kun auto lopulta pysähtyi tienpenkkaan. Videota ei suositella herkimmille.

Moottoripyöräilevä videobloggaaja huomasi liikenteessä hortoilevan Cadillacin, joka oli vaurioitunut ja jossa oli rikkinäinen rengas. Auto ehti kaataa katuvalon ja törmätä betonivalliin ennen kuin se ajautui tienpenkkaan ja pysähtyi.

Tapahtuman kuvannut moottoripyöräilijä ja joukko muita sivustakatsojia pysähtyivät tarkistamaan ulosajaneen kuljettajan kuntoa. He huomasivat, että kuljettaja oli saanut halvauskohtauksen autolla ajaessaan ja hälyttivät paikalle ensihoitajat.

Sairaskohtaukset ratin takana voivat aiheuttaa pahaa jälkeä liikenteessä. Onneksi tämän kuljettajan tapauksessa auto pysähtyi osumatta toisiin autoihin.

Sivustakatsojien ripeä toiminta todennäköisesti pelasti halvauksen saaneen miehen hengen. Videon kuvannut motoristi kertookin, että mies pääsi sairaalasta kotiin toipumaan jo neljä päivää myöhemmin.

Vaikka videokin onkin hurjaa katsottavaa, on silti huojentavaa nähdä, että monet ihmiset pysähtyivät auttamaan hädän hetkellä.


***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.