Columbukselta synkkä tieto – Patrik Laine pitkään sivussa

Patrik Laine loukkaantui – katso tilanne Tulosruudusta.

Patrik Laineen seura Columbus Blue Jackets tiedotti, että suomalainen on sivussa kuusi viikkoa solisluun murtuman takia.

Laine loukkaantui Toronto-ottelun toisessa erässä, kun hän kamppaili laidan lähellä William Lagessonin kanssa. Ruotsalaispelaaja näytti avittavan tilanteessa Laineen kumoon jalallaan.

Katso Laineen loukkaantumiseen johtanut tilanne pääkuvan videolta.

Laine piteli kiinni vasemmasta olkapäästään tilanteen jälkeen. Myöhemmin selvisi, että Laineen solisluu on murtunut.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

– Patrik Laineen arvioidaan olevan sivussa kuusi viikkoa solisluumurtuman, jonka hän kärsi viime yön ottelussa Torontoa vastaan, takia, Columbuksen tiedotteessa sanotaan.

Columbus voitti Toronton jatkoajalla 6–5. Blue Jacketsille voitto tuli vaikeuksien kautta, sillä joukkue hukkasi yhden erän aikana 5–0-johtonsa. Laine teki ottelun avausmaalin.