Christina kokeili huulten täyttöä kotona – ei todellakaan olisi kannattanut: "Huuleni paisuivat holtittomasti"

Saksalaismallin hurja muodonmuutos – muutti ihonsa vaaleasta tummaksi 8:07
Saksalaismallin hurja muodonmuutos – muutti ihonsa vaaleasta tummaksi!

Nuori nainen luotti kotikosmetologin ammattitaitoon. Pistoshoidot eivät päättyneetkään aivan toivotulla tavalla, kertoo brittiläinen uutissivusto Daily Mail

Pistoshoidot ja kauneuskirurgiset toimenpiteet ovat yleistyneet viime vuosina. Vaikka esimerkiksi Kylie Jenner on luopunut huulitäytteistään, etenkin moni nainen haaveilee runsaista huulista. 

Pistoshoidot maksavat, ja kaikki eivät ole välttämättä valmiita maksamaan niistä täyttä hintaa. Mitä tulee kauneusoperaatioihin, ne kannattaa teettää ammattilaisella – muuten seuraukset saattavat olla hirvittävät.

Kosmetologi täytti naisen huulet tämän kotona: "Oloni oli tuskainen"

Christina Burton, 29, on aina haaveillut turpeista ja täyteläisistä pusuhuulista. Hän on täyttänyt huuliaan useasti viimeisen kahden vuoden aikana, joten huulten täyttö on hänelle erittäin tuttu toimenpide.

Nainen ei suinkaan ruiskuttanut täyteainetta huuliinsa itse, vaan paikallinen kosmetologi hoiti toimenpiteen Christinan kotona.

Naisen huulet alkoivat turvota, mutta kosmetologi vakuutti hänelle, että kyseessä on täysin luonnollinen reaktio. Christinasta kuitenkin tuntui, ettei kaikki ollut kunnossa.

– Huuliani pisteli ja ne paisuivat holtittomasti. Oloni oli tuskainen, Christina kertaa tuntemuksiaan.


Oireet jatkoivat pahenemistaan

Kosmetologi lähti, ja Christinan oireet vain pahenivat entisestään. Nainen järkyttyi nähdessään itsensä peilistä: huulet olivat turvonneet valtaviksi ankkahuuliksi, jotka muistuttivat pikemminkin makkaroita kuin ihmisen huulia.

– Yritin ottaa antihistamiinia ja kipulääkettä sekä pitää kylmää huulillani, jotta turvotus laskisi.

Muutama tunti myöhemmin hänen kurkkunsa turposi ja muuttui tunnottomaksi. Christinalla oli suuria vaikeuksia niellä, eikä hän saanut haukotuksi henkeä. Sietämättömistä kivuista kärsinyt nainen soitti välittömästi hätänumeroon.

– Täyteaine olisi voinut tappaa minut, nainen jatkaa.

”Pelkäsin, etten enää heräisi”

Hoitohenkilökunta antoi Christinalle adrenaliinia ja lisähappea. Myöhemmin sairaalassa naiselle annettiin steroideja, antibiootteja sekä tulehduskipulääkkeitä. Häntä pidettiin tarkkailussa yön yli kaiken varalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli pelottavaa. En nukkunut ollenkaan, sillä pelkäsin, etten enää heräisi, nainen avaa pelonsekaisia ajatuksiaan.

Otti tapahtuneesta opikseen: ”Se ei ole sen arvoista”

Christina uskoo, että hänen allerginen reaktionsa johtui huuliin laitettavasta puuduteaineesta – ei välttämättä itse täyteaineesta. Perheenäiti otti kuitenkin tapahtuneesta opikseen, eikä ota toistamiseen samanlaista riskiä. 

– Olin ehtinyt varata huultentäyttöajan, mutta peruin sen. En vain voi, se ei ole sen arvoista, nainen sanoo.

Hän haluaakin muistuttaa kaikkia huulitäytteistä kiinnostuneita perehtymään pistoshoitoihin huolella. Täyteaineet voivat aiheuttaa erilaisia infektioita etenkin silloin, jos niitä ei injektoida oikein.

– Kannattaa varmistaa, että pistoshoitojen tekijä on ammattilainen, jolla on asianmukainen koulutus.

– Selvitä myös, mitä täyteaineita he käyttävät, Christina ohjeistaa.

Lähteet: Daily Mail, The Sun

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat