Mainos

Tutkimus selvitti: Tällaiset ovat kaikkein seksikkäimmät huulet

Tutkimuksen mukaan yksi kaava määrittelee sen, pidämmekö huulia houkuttelevina vai emme. 

Jos alahuulesi on ylähuultasi kaksi kertaa paksumpi, onneksi olkoon! Omaat nimittäin selvityksen mukaan kaikkein seksikkäimmät huulet. 

Tulokseen päästiin Kalifornian yliopiston tutkimuksessa, jossa tutkimukseen osallistuneita henkilöitä pyydettiin asettamaan heille näytetyt kasvokuvat järjestykseen houkuttelevimmista vähiten houkuttelevaan. Kuvissa kasvot pysyivät samoina, mutta huulet oli muokattu jokaiseen kuvaan erilaisiksi. 

Kauneusihanteet muuttuneet? 

Tutkijat huomasivat, että osallistujat pitivät eniten huulista, jotka olivat 50 prosenttia suuremmat kuin naisten luonnolliset huulet keskimäärin.

Osallistujat pitivät myös täyteläisistä alahuulista, mikä oli tutkijoiden mukaa hieman yllättävää, sillä plastiikkakirurgiset trendit viittaavat siihen, että useimmat naiset kaipaavat täytettä juuri ylähuuleensa. Tutkijat kehottavatkin nyt unohtamaan trendit, sillä tämän tutkimuksen valossa liian täyteläinen ylähuuli ei ole ihmisten mieleen.

JAMA

Kaikkein kauneimpina osallistujat pitivät huulia, joiden ylähuulen suhde alahuuleen oli 1:2, alahuulen ollessa siis kaksi kertaa ylähuulta paksumpi. Vähiten miellyttävimpänä osallistujat pitivät puolestaan huulia, joiden suhde oli päinvastainen, 2:1.

Tutkijat kuitenkin muistuttavat, että kasvot ovat aina kokonaisuus, eikä henkilön houkuttelevuutta tai seksikkyyttä voida määritellä yhden kasvonpiirteen perusteella.  

Lähde: DroztheGoodLife  

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.