"Charles ei samanlainen kuin Kimi" – Ferrarin ex-kultasormi povaa haasteita kohulinjauksen tehneelle tallille

Ferrari saattaa kohdata ongelmia Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin muodostaman kuskikaksikon hallitsemissa, nykyään F1-sarjan urheilupomona toimiva Ross Brawn ennustaa. 

Brawn, 64, toimi Ferrarin teknisenä johtajana Michael Schumacherin menestysvuosien aikaan 1997-2006, joten hän tuntee italialaistallin toimintakulttuurin hyvin. 

Ferrari kohahdutti Barcelonan testeissä vakuuttavalla vauhdillaan, mutta myös linjauksellaan siitä, että Vettel on kauden alusta lähtien heidän ykköskuskinsa. 21-vuotias Leclerc saa kilpailla, mutta mestaruutta pelataan enemmän Vettelin pussiin.   

Brawn uskoo, että kuskikaksikon hallitsemisesta tulee uuden tallipomon Mattia Binotton suurin haaste alkavalla kaudella. Hän ennakoi, että Leclerc haastaa Vettelin vahvemmin kuin Alfa Romeolle siirtynyt Kimi Räikkönen

– Luulen, että kuljettajien hallitseminen on vaikeampaa tällä kaudella. Charles ei ole samanlainen kuin Kimi. Hän varmistaa sen, että Sebastian joutuu ajamaan parhaalla tasollaan, Brawn kommentoi F1 TV:lle. 

– Tein yhdessä töitä Binotton kanssa Ferrari-vuosinani. Hän on rauhallinen ja looginen mies, odotan hänen onnistuvan hyvin. Lepo ja kontrolli ovat avainasioita Ferrarille, Brawn summaa. 

F1-kausi käynnistyy ensi viikolla Australiassa. 

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lähde: gpfans.net

Lue myös:

    Uusimmat