Brittinainen halusi hemmotella itseään hiustenpidennyksillä – lopputulos johti ilmiriitaan kampaamon kanssa

Brittinainen halusi hemmotella itseään hiustenpidennyksillä, mutta niistä tulikin vain harmia, kertoo Mirror.

Brittiläinen Lacy Price kertoo somessa, että hänelle tehdyt hiuksenpidennykset olivat karmea pettymys. Koska kampaamo sivuutti hänen valituksensa, hän teki teki aiheesta julkaisuja niin Facebookiin kuin TikTokiin.

Ensimmäinellä aihetta käsitelleellä TikTok-videollaan hän kuvaa kiivasta sananvaihtoaan salongin työntekijän kanssa. Siinä hän uhkaa viedä asian oikeuteen. Lacy ei tuolla videolla vielä avannut tapahtunutta sen enempää.

Hiuksia ei voinut harjata

Koska aiempi videoitu tunteenpurkaus ja käräjäuhkailut herättivät niin paljon kysymyksiä, että hän valotti hiuskiistaa enemmän toisella videolla.

Lacy kertoo, että kahden pesukerran jälkeen hiukset olivat muuttuneet karheiksi eikä niitä pysty harjaamaan. Hän kuvasi hiuksiaan myös takaa ja päälaella näkyy sotkuinen kohta.

– Yleensä teen pidennykset kotona, mutta nyt halusin hemmotella itseäni. 

Lacy teetätti kampauksensa eräässä paikallisessa salongissa, josta hän oli kuullut puhuttavan. Hän maksoi 425 puntaa eli noin 499 euroa slaavipidennyksistä, jotka eivät olleetkaan laadukkaat. Hän epäilee, ovatko ne laisinkaan ihmishiusta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kertoo tulleensa ignooratuksi

Lacy valitti asiasta salongille. Hänen mukaansa kukaan ei koskaan palannut asiaan. Hän kertoo lähettäneensä liikkeeseen useita sähköposteja.

Sivuutettujen sähköpostien jälkeen hän meni paikan päälle valittamaan huonolaatuisista pidennyksistä. 

– Pyysin heitä poistamaan pidennykset ja palauttamaan rahat. Esimiehen mielestä pidennyksissä ei ollut mitään vikaa.

Lacy teki myös julkaisun Facebookiin. Siinä hän ei suosittele kyseistä salonkia kenellekään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mirrorin mukaan salonki on kertonut tiedotteessaan, että hiustenpidennykset oli valmistettu aidoista hiuksista. Lehti kertoo myös, että kampaamon omistaja on kohun myötä alkanut pelätä oman henkensä ja elinkeinonsa puolesta.

Kiista jatkuu

Myöhemmin julkaisemallaan videolla Lacy kertoo lisää kiistasta. Hän väittää, että yritys on olisi levittänyt hänen tietojaan ympäri sosiaalista mediaa, mikä hänen mukaansa voi asettaa hänet ja hänen lapsensa vaaraan. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mirrorin mukaan Lacy on saanut kuulla muidenkin naisten huonoista kokemuksista tässä kyseisessä kampaamossa.

Asian selvittely mitä ilmeisimmin jatkuu edelleen.

Lue myös:

    Uusimmat