BB-Janica myy ex-miehensä kanssa hulppeaa taloaan – hintapyyntö 468 000 euroa: "Se oli ihana paikka asua"

BB-voittaja Janica laittoi ex-miehensä kanssa talon myyntiin eron jälkeen.

Big Brother -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) erosi aviomiehestään viime keväänä. Westerback julkaisi viikko sitten upeita hääkuviaan vuosien takaa Instagram-tilillään, kertoen samalla omasta erostaan heijastellen sitä vanhempiensa eroon, jonka hän koki lapsuudessaan. Westerback oli naimisissa jääkiekkoilija Patrik Westerbackin kanssa. 

Päivityksessään Westerback kertoo hakeneensa avioeroa kuuden avioliittovuoden jälkeen maaliskuussa 2020. Vireille ero tuli päivityksen mukaan toukokuussa.

Pariskunta asui hulppeassa asunnossa Vihdissä, joka on nyt laitettu myyntiin etuovi.comiin.

– Myymme eron myötä yhteisen kotimme, Westerback kertoo MTV Uutisille.

Pariskunta osti asunnon vuonna 2014 ja remontoi asunnon täysin.

– Ex-mieheni oli todella taitava remontoimaan ja teimme yhdessä itse kaikki, mitä pystyimme. Se oli ihana paikka asua ja siitä saa joku hyvin kodin. Siellä oli kaikki, mitä voi toivoa.

Ex-pariskunnan Vihdin Jokikunnassa sijaitsevassa vuonna 1975 rakennetussa talossa on asuinpinta-alaa 364 neliötä. Myyntihinta on 468 000 euroa.

Kolmikerroksissa asunnossa on muun muassa viisi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, kolme wc:tä sekä poreallas. Asunnossa on myös oma uima-allasosasto. Kodin olohuone on peräti 47-neliöinen.

Ilmoituksessa kerrotaan, että jykevä tiilitalo on suurella vehreällä hehtaarin tontilla, missä on pieni lampi ja näkymät Vanjärvelle. Piha on kokonaan aidattu ja kulku tontille on portista.

Tästä pääset katsomaan asunnon kuvat.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja