Vastikään eronnut BB-Janica julkaisi herkkiä hääkuvia – avautuu vanhempiensa vaikeasta avioerosta: "Toivoisin, että kaikki lapset saisivat tietää olevansa rakastettuja molempien vanhempien puolesta"

Janica Westerback erosi puolisostaan keväällä.

Vuoden 2011 Big Brotherin voittanut Janica Westerback (os. Kortman) avautuu sosiaalisessa mediassa tuoreesta erostaan. Westerback julkaisi sunnuntaina 16. elokuuta Instagram-tilillään liudan kuvia hääpäivältään vuosien takaa, kertoen samalla omasta erostaan heijastellen sitä vanhempiensa eroon, jonka hän koki lapsuudessaan. Westerback oli naimisissa jääkiekkoilija Patrik Westerbackin kanssa. 

Päivityksessään Westerback kertoo hakeneensa avioeroa kuuden avioliittovuoden jälkeen maaliskuussa 2020. Vireille ero tuli päivityksen mukaan toukokuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Haluan kuitenkin julkaista kuvia päivästäni prinsessana, koska en voinut aiemmin sitä tehdä. Menisi hienot taidonnäytteet hukkaan, jos en kertoisi, kuka teki upean hääkampaukseni ja kauniin meikkini sinä päivänä, Westerback kertoo kuvien yhteydessä.

Päivityksen mukaan Westerbackin omat vanhemmat erosivat hänen ollessaan 11-vuotias ja hän päätyi sisaruksiensa kanssa asumaan isänsä luokse, vaikka hän olisi halunnut asua äitinsä kanssa. 

– Isäni oli alkoholisti, niin kuin aiemmassa postauksessa kerroin. Äitini oli elänyt henkisesti ja fyysisesti väkivaltaisessa suhteessa ja oli psyykkisesti lopussa, kun suhde päättyi. Hän oli ollut neljän seinän sisällä meidän neljän lapsen kanssa 11 vuotta, Westerback kertoo. 

Westerbackin päivityksen mukaan hänen vanhempiensa ero oli traumaattinen perheen lapsille, sillä isä mustamaalasi perheen äitiä lapsilleen eikä antanut lastensa vierailla vapaasti äitinsä luona, joka oli Westerbackille ja hänen sisaruksilleen kuitenkin rakas ja tärkeä. 

– Jos voisin, lähettäisin universumille toiveen, että yksikään lapsi ei joutuisi kärsimään eroista millään lailla. Että kaikkien eroperheiden lasten ei tarvitsisi koskaan kuulla mitään pahaa kummastakaan vanhemmasta keneltäkään. Toivoisin, että kaikki lapset saisivat tietää olevansa rakastettuja molempien vanhempien puolesta ja että molemmat vanhemmat heistä pitävät huolta ja välittävät. Toivoisin myös, että lapset saisivat kuulla, että vika ei ollut heissä ja että heillä on kaikki hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat