Aviopuolisot tapasivat jo nelivuotiaina – edelleen yhdessä

Nelikymppinen brittipariskunta tapasi toisensa ensimmäistä kertaa nelivuotiaina.

Helen McGinn kirjoittaa hänen ja miehensä Rossin rakkaustarinasta Daily Mailin sivuilla. Tuleva aviopari kohtasi ensimmäisen kerran välitunnilla koulun pihalla vuonna 1976, kun molemmilla oli ikää vasta neljä vuotta. Helen pyysi päästä mukaan Rossin johtaman avaruusaluksen eli vanhoista autonrenkaista tehdyn rakennelman miehistöön.

Avaruudellisten ”ensitreffien” jälkeen lapset olivat kaveruksia ja tekemisissä koulun ja perheidensä kautta, mutta eivät erityisen kiinnostuneita toisistaan – olihan Ross poika ja Helen innoissaan lähinnä parhaista kavereistaan ja poneista.

Muutaman vuoden päästä Helenin vanhemmille tuli avioero, ja hän muutti toiseen kaupunkiin. Lapset eivät juuri nähneet toisiaan ennen teini-ikää, jolloin he törmäsivät silloin tällöin paikallisessa diskossa. 15-vuotiaina Helen ja Ross tutustuivat paremmin mennessään kaveriporukalla pizzalle. Jo viikkoa myöhemmin, toukokuussa 1988, he menivät kahdestaan kävelylle ja vaihtoivat ensisuudelmansa.

Helen ja Ross ovat olleet yhdessä ensisuudelmastaan lähtien. 18-vuotiaina he lähtivät opiskelemaan eri yliopistoihin. Rakastavaiset näkivät toisiaan ainakin kerran kuukaudessa, eikä heillä ollut epäilystäkään, etteivätkö he pysyisi yhdessä.

Yliopistosta valmistumisen jälkeen pari muutti Lontooseen – erikseen. He halusivat elää kuten useimmat muutkin nuoret ystävänsä, vaikka olivatkin olleet vakiintuneesti yhdessä jo vuosia. Ross jakoi asunnon veljensä kanssa, ja Helen nautti kämppiselämästä tyttökavereineen.

– Jälkikäteen ajatellen se oli fiksu veto, joka varmasti auttoi meitä pysymään yhdessä läpi riskialttiidenkin vuosien, Helen kirjoittaa Daily Mailissa.

Ross kosi Heleniä 27-vuotiaana. Naimisiin he menivät puoli vuotta myöhemmin. Vasta silloin he myös muuttivat yhteen, aviomiehenä ja -vaimona. Helen kertoo, että jopa ensimmäinen yhteinen sähkölasku tuntui silloin odotuksen arvoiselta.

Nykyään pari asuu samassa kylässä, jossa he aikoinaan tapasivat. Perhe on kasvanut 11-, 7- ja 6-vuotiailla lapsilla.

– Ymmärrän, että se, mitä meillä on, on uskomattoman harvinaista, ja tunnen olevani erittäin onnekas, Helen kirjoittaa Daily Mailissa.

Lue myös:

    Uusimmat