Ariana Granden stalkkeri murtautui jälleen tähden kotiin tämän syntymäpäivänä: "Pelkään turvallisuuteni vuoksi"

Ariana Grande erosi koomikkomiehestään – kihlat kestivät neljä kuukautta 0:47
Ariana Granden ja koomikko Pete Davidsonin kihlat eivät kestäneet kauaa.

Laulaja Ariana Grandea vainoaa sinnikäs stalkkeri.

Laulaja Ariana Granden vainoamisesta tunnettu Aharon Brown on pidätetty jälleen sen jälkeen, kun hän murtautui tähden Monteciton kotiin tämän 29. syntymäpäivänä sunnuntaina 26. kesäkuuta.

Grande ei ollut murron aikaan kotona, mutta hälytysjärjestelmä laukesi, poliisit saapuivat paikalle ja pidättivät Brownin.

Häntä syytetään vainoamisesta, murtovarkaudesta, sähkölinjojen vahingoittamisesta, oikeuden määräyksen rikkomisesta ja estämisestä. Brown kiisti syyllisyytensä ja on tällä hetkellä pidätettynä.

Brown pidätettiin myös viime syyskuussa 2021 Granden Los Angelesin kodissa, kun mies ilmestyi sinne suuren metsästysveitsen kanssa ja uhkasi tappaa Granden ja tämän turvamiehen. Brownille annettiin tuolloin 5 vuoden lähestymiskielto, jonka mukaan Brown ei saa lähestyä Grandea.

– Pelkään turvallisuuteni ja perheeni turvallisuuden vuoksi. Ilman lähestymiskieltoa pelkään, että herra Brown jatkaa kotiini tulemista ja yrittää fyysisesti vahingoittaa tai murhata minut tai perheenjäseneni, Grande kommentoi Los Angelesin oikeudessa syyskuussa hakiessaan Brownille lähestymiskieltoa.

Lähde: TMZ, Page Six  &  Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat