Ariana Grande avioitui miljonäärirakkaansa kanssa – intiimi hääjuhla järjestettiin parille tärkeässä paikassa

0:57
Ariana Grande oli kihloissa koomikkona tunnetun Pete Davisonin kanssa vuonna 2018.

Laulaja Ariane Grande avioitui kihlattunsa Dalton Gomezin kanssa.

Laulaja Ariana Grande on avioitunut kihlattunsa Dalton Gomezin kanssa. Grandern edustaja vahvisti tiedon People-lehdelle ja kertoi, että kyseessä oli pieni ja intiimi hääjuhlat.

– Paikalla oli alle 20 ihmistä. Hääpari ja molempien perheet eivät voisi olla onnellisempia, lehdelle kerrottiin.

Viihdesivusto TMZ kertoi, että juhlapaikkana toimi parin koti Kalifornian Montecitossa. Samansuuntaisia vihjeitä sai myös People.

– Sekä Ari että Dalton rakastavat Montecitoa. He viettävät paljon aikaa siellä. Vaikuttaakin täysin luontevalta, että he järjestivät häänsä Arin kauniissa ja historiallisessa talossa, lehden lähteet supattavat.

27-vuotias artisti julkisti kihlauksensa 25-vuotiaan kiinteistömogulin kanssa joulukuussa. Pari alkoi tapailla tammikuussa 2020 ja ovat viettäneet pandemian ajan tiiviisti aikaa Granden kotona Los Angelesissa.

Ensimmäisen kerran pari esiintyi julkisesti yhdessä Justin Bieberin ja Ariana Granden Stuck with u -yhteiskappaleen musiikkivideolla.

Elle-lehden mukaan Gomez on menestynyt kiinteistöalalla. Lehden mukaan hän on tehnyt miljoonakauppoja ja myynyt useiden tunnettujen nimien asuntoja.

Ennen suhdettaan Gomezin kanssa Grande oli kihloissa koomikona tunnetun Pete Davisonin kanssa vuonna 2018. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja