Anton Levtchi teki maagisia temppuja – Tommi Miettiseltä napakka kannanotto Rikard Grönborgista

Maalikooste: TPS - Tappara 8:23
Videolla maalikooste ottelusta TPS-Tappara.

Tampereen Tappara kukisti lauantaina Turun Palloseuran SM-liigan kuudennessa puolivälieräottelussa ja selvitti tiensä välieriin. Tappara otti Turkuhallissa sarjan ensimmäisen vierasvoittonsa jatkoerään venyneessä ottelussa 5–4 ja voitti puolivälieräsarjan 4–2.

Tapparan sankarina hääri maagisia temppuja tehnyt ja hattutempun iskenyt Anton Levtchi. Levtchin kolmas maali tasoitti ottelun vain 45 sekuntia ennen päätössummeria. 

Jatkoerässä voittomaalin laukoi Kristian Tanus ajassa 62.22.

– Tiukka ja tasainen sarja sai meiltä loistavan päätöksen. Tosi makeaan paikkaan tuli kolme maalia. Enpä muista, olenko koskaan aiemmin pudotuspeleissä yltänyt samaan, Levtchi iloitsi.

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen oli tyytyväinen siihen, että joukkue pystyi pudotuspeleissä esittämään kauden parasta peliään.

– Kova ja reilu sarja Tapparaa vastaan. Olimme lähellä siirtää ratkaisua seitsemänteen peliin, mutta emme aivan siihen yltäneet. Rikard Grönborgin tulo Tampereelle on mielestäni tehnyt hyvää Suomen jääkiekolle, sillä tarvitsemme uudenlaisia haasteita ja toimintatapoja, Miettinen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat