Anne Heche paljasti 7 kuukautta ennen kuolemaansa, keiden kahden julkisuudenhenkilön haluaisi näyttelevän itseään elokuvassa

Näyttelijä Anne Hechen ex-aviomieheltä koskettava viesti:"Hän oli rohkea ja peloton ja osasi todella rakastaa" 2:02
Katso Anne Hechen aviomiehen koskettava video entisen vaimonsa poismenon jälkeen.

Hiljattain menehtynyt näyttelijä Anne Heche tiesi jo ennen kuolemaansa, ketkä voisivat näytellä häntä elämäkertaelokuvassa.

Näyttelijä Anne Heche kertoi tammikuussa Behind the Velvet Rope with David Yontef -podcastissa kahdesta julkisuudenhenkilöstä, joiden haluaisi näyttelevän nuorta itseään hänestä kertovassa elämäkertaelokuvassa.

– Olen jo miettinyt sitä.  Miley Cyrus tai Kristen Bell, Heche kertoi podcast-jaksossa, joka julkaistiin tiistaina 16. elokuuta.

Voit katsoa koko podcast-jakson tästä. 

Heche sanoi uskovansa, että artisti-näyttelijä Cyrusilla ja näyttelijä Bellillä on kyky samanlaiseen huumoriin kuin hänellä ja he tekisivät oikeutta sille matkalle, jonka Heche on elämässään kulkenut.

– Heillä kahdella on kyky kohdata maailma haluamallani tavalla ja kuten haluaisin elämäni esitettävän, Heche kertoi podcastissa.

Hecheä kiehtoi Cyrusissa moni asia.

– Hänen kykynsä selviytyä. Olen nähnyt hänet Hannah Montanassa. Tehdäkseen kaiken, ilmaistakseen kaiken sen, ollakseen yhtä rohkea kuin hän on ollut aina Disneystä Wrecking Ball -kappaleeseen asti, Heche kertoi viitaten Cyrusin Wrecking Ball -kappaleen suosioon.

Heche oli myös vaikuttunut Cyrusin tavasta liikkua ja laulaa sekä hänen äänestään ja myötätunnostaan, jolla hän rakastaa kaikkia.

– Se olisi tapa, jolla näkisin aidon taiteilijan olevan tekemisissä maailman kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi Miley. Ja mielestäni hän on loistava näyttelijä, Heche kertoi.

Bell ja Heche näyttelivät yhdessä vuoden 2004 Gracie’s Choice -tv-elokuvassa.

– Kristen Bell antoi minulle toisen Emmy-ehdokkuuden. Hän ja minä näyttelimme äitiä ja tytärtä elokuvassa vuosia sitten, Heche kertoi.

Heche ihali Bellin kykyä kertoa tarinoita ilon kautta persoonallisuutensa, viehätysvoimansa, upean ajoituksensa ja huumorinsa avulla. Heche näki Bellissä paljon itseään.

– En usko, että oli sattumaa, että näyttelin hänen äitiään, ja haluan hänen näyttelevän minua, Heche kertoi.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat