Anne Hechen ex-aviomies ja poika ovat surun murtamia: "Hän on vapaa"

2:02
Näyttelijä Anne Hechen ex-aviomieheltä koskettava viesti: "Hän oli rohkea ja peloton ja osasi todella rakastaa"

Näyttelijä Anne Hechen entinen puoliso Coley Laffoon kertoi omiaan ja perheensä kuulumisia Hechen kuoleman jälkeen.

Näyttelijä Anne Hechen, 53, ex-aviomies näyttelijä ja kiinteistönvälittäjä Coleman ”Coley” Laffoon, 48, kertoi 13. elokuuta Instagram-videollaan, mikä hänen perheensä vointi on tällä hetkellä Hechen kuoleman jälkeen.

Laffoon aloitti videonsa kahdella tärkeällä asialla, joista toinen liittyi Laffoonin ja Hechen yhteiseen poikaan Homeriin, 20.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Yksi, rakastin häntä ja kaipaan häntä, ja tulen aina tekemään niin. Kaksi, Homer on kunnossa. Hän tietysti suree, ja se on rankkaa, todella rankkaa, kuten luultavasti kuka tahansa voi kuvitella. Mutta hän on perheensä ympäröimänä ja hän on vahva ja hän tulee olemaan kunnossa, Laffoon kertoi silminnähden surullisena englanniksi videollaan.

Hechellä on myös toinen, 13- vuotias poika Atlas, jonka isä on näyttelijä James Tupper.

Laffoon kiitti kaikkia, jotka ovat osoittaneet tukeaan hänen perheelleen.

– Kiitos kaikille niille ihmisille, jotka ovat kyselleet vointiamme. Kiitos. Se on vaikeaa minulle. Se on vaikeaa perheelleni. Se on todella vaikeaa Homerille. Mutta meillä on toisemme ja meillä on paljon tukea, ja pärjäämme. Haluaisin ajatella, että hän on vapaa. Vapaa kivusta, nauttien ja kokien kaiken, mitä tahansa hänen matkallaan on seuraavaksi luvassa, Laffoon sanoi.

Laffoon puhui koskettavasti videolla entisestä vaimostaan Hechestä.

– Hän oli rohkea ja peloton ja rakasti todella kovasti, eikä koskaan pelännyt kertoa meille, mitä hän ajattelee ja mihin uskoi, ja se oli aina rakkautta. Kyse oli aina rakkaudesta. Joten, näkemiin Anne. Rakastan sinua. Kiitos. Kiitos kaikista hyvistä ajoista. Niitä oli niin paljon. Ja nähdään toisella puolella. Sillä välin pidän huolta pojastamme, ja hän pärjää. Rakastan sinua, Laffoon päätti videonsa lähettäen lentosuukkoja.

Coley jakoi myös kuvan Hechestä ja Homerista, kun tämä oli vauva.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– On tärkeää muistaa todellinen rakkaus parhaina aikoina. Kiitos Anne. Rauhaa matkallesi, Laffoon kirjoitti englanniksi kuvan yhteydessä Instagramissa.

Myös Hechen poika Homer antoi äskettäin lausunnon E Newsille.

– Veljeni Atlas ja minä menetimme äitimme. Kuuden päivän uskomattomien tunneheilahtelujen jälkeen minuun jää syvä, sanaton suru. Toivottavasti äitini on vapaa kivusta ja alkaa tutkia kaikkea hänen ikuisessa vapaudessaan. Kuuden päivän aikana tuhannet ystävät, perhe ja hänen faninsa näyttivät sydämensä minulle. Olen kiitollinen heidän rakkaudestaan, kuten olen kiitollinen isäni tuesta sekä äitipuoleni Alexiasta, joka on minun kallioni tänä aikana. Lepää rauhassa äiti, rakkaudella Homer, Homer sanoi lausunnossaan.

Laffoon ja Heche olivat naimisissa vuosina 2001–2009.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja