Angelika Kallio paljastaa yllättävän Suomi-herkkunsa – kissa-asua uhmaten!

MTV3 Huomenta Suomessa ja Makuja-ruokapöydässä vieraili Helsinki Fashion Weekendiin saapunut Angelika Kallio, joka kertoi yllättäen, että suomalaiset karkit ovat hänen suurinta herkkuaan. Niitä piti saada heti ensimmäisenä Suomeen saavuttua, vaikka edessä oli niukan vaateparren esittelyä muotinäytöksessä.

Tätä nykyä New Yorkissa asuva Angelika Kallio, 40, kertoi Makuja-ruokapöydässä kuulumisiaan, ja pääsi maistelemaan Pekka Terävänvalmistamia herkkuja. Latviasta Suomeen teininä muuttanut kaunotar kertoo, että hänen lempiruokiaan Suomesta ovat juustot ja ruisleipä.

– Rakastan suomalaista ruokaa, juustoa ja ruisleipää. Löysin juuri uuden herkkuleivän, kun sain sitä Laila Snellmannilta. Se oli Fazerin leipä, jossa oli pähkinöitä päällä.

Huippumalli paljastaa kuitenkin aika yllättäen, että ensimmäisenä Suomeen saavuttuaan hänen piti saada suomalaisia karkkeja.

– Mutta suurinta herkkuani ovat suomalaiset karkit. Saman tien kun saavuin Suomeen, suuntasin tavarataloon ostamaan karkkeja. Tiedän, minun pitäisi olla kunnossa illan näytöksen takia ja minulla on vielä catsuit-asu luvassa, mutta mokasin heti alkuunsa. Olen sentään 40 vuotta vanha, joten minähän näytän varmaan ihan pelleltä siellä, Angelika nauraa.

– Ostin kasan lakritsia ja muita herkkuja ja söin säkillisen yhdessä illassa, uskomatonta. Suomalaiset karkit ovat minulle herkkujen ykkönen. Salmiakkia söisin heti koko paketin ja siitähän seuraisi vatsakipuja ja närästystä, joten yritän välttää suurimpia herkkujani.

Angelika Kallio asuu New Yorkissa, mutta Amerikan houkutuksista huolimatta terveellistä ruokavaliota on noudatettava.

– Olen aina ollut hyvin hoikka, mutta nyt syön todella terveellisesti. Amerikassa asuminen on muuttanut ruokailuani siinä vaiheessa, kun muutin yhteen poikaystäväni kanssa. Aiemmin söin kaiken ruoan paistettuna, mutta poikaystäväni rakastaa muun muassa italialaista, kiinalaista, riisiä ja aasialaista ruokaa.

Näin mainiosti Angelikalta sujuu suomen kieli:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja