Amerikkalaisperheen loistelias halloween-valoshow niittää mainetta – rahaa palanut kymppitonneja

Nämä halloween-koristeet ihastuttavat loistokkuudellaan.! 0:32
Tältä pihalla näyttää ja kuulostaa!

Perheen halloween-valoista ja -musiikeista on tullut paikallinen nähtävyys!

Amerikkalainen Kyle Bostick, 34, perheineen on käyttänyt pihallaan olevaan halloween-teemaiseen musiikilliseen valonäytökseen rahaa 50 000 dollaria eli noin 51 000 euroa.

KameraOnen julkaisemalla videolla näkyy, miten näyttävästi musiikit ja valot on synkronoitu yhteen Michiganissa asuvan perheen pihalla. Näyttävissä koristeluissa on hyödynnetty pyrotekniikkaa, jättiluurankoja sekä valoja.

Vaimon toiveesta muodostui perinne

Kyle alkoi koristella kotiaan vuonna 2020 sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Christina näki netissä kodin, jossa oli tämän unelmien halloween-sisustus.

Valonäytöksestä tuli Bostickin perheen halloween-perinne. Lisäksi kauhuteemaista koristelua hyödynnetään muinakin juhlapyhinä, jos ne mitenkään tuntuvat sopivan tarkoitukseen.

Paikallisetkin pitävät

Perheen halloween-valoista ja -musiikeista on tullut paikallinen nähtävyys. Päivittäin niitä käyvät ihastelemassa sadat ihmiset.

Koska koristelut ovat niin suosittuja, ripustetaan koristeet ja valot myös esimerkiksi jouluna, ystävänpäivänä ja kiitospäivänä.

KameraOne kertoo, että perhe on lisäksi kerännyt rahaa hyväntekeväisyyteen liki 22 000 dollarin eli 22 500 euron edestä.

Koristeet kasaan tee-se-itse-hengessä

IT-teknikkona Applella työskentelevä Kyle päätti ottaa koristeluiden tekoon tee-se-itse-lähestymistavan. Hän opetteli YouTube-videoiden avulla tarvittavat asiat, kuten sen, miten valoja voidaan ohjelmoida itse.

Kyle tilasi koristeet netistä, synkronoi valot toimimaan yhteen niiden kanssa ja rakensi tarvittavat viritelmät itse.

Kyle kertoo, että hän ryhtyi puuhiin vaimonsa toiveesta. Hänellä ei ollut ensin aavistustakaan siitä, mistä pitäisi aloittaa. Hänen piti rakentaa valojärjestelmä itse.

– Valojen ohjelmointi oli vaikeinta. Valoja voi asettaa ryhmiin ja valoryhmälle voi antaa oman värin.

Positiivinen huomio ilahduttaa

Kylen mukaan kaikki naapurit yhtä lukuun ottamatta tukevat heidän toimintaansa ja tulevat katselemaan näyttäviä koristeita.

– Teimme jotain siksi, että nautimme siitä. Kiinnitimme hurjasti huomiota yksityiskohtiin, joten on todella palkitsevaa nähdä lasten tulevan paikalle ja nauttivan näkemästään.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat