Aki Linnanahteelta hauska viittaus Seppo Taalasmaahan: "Onko okei, jos riipaisen palkkioksi yhden oluen?"

Aki Linnanahde julkaisi kuvan, jossa hän uurastaa lumitöiden parissa.

Radiojuontaja Aki Linnanahde julkaisi vastikään kuvan, jossa hän toteaa paiskineensa urakalla lumitöitä kuin Pihlajakadun talonmies, Seppo Taalasmaa konsanaan. Juontajan hauska viittaus Salatut elämät -suosikkisarjaan on kerännyt kuvapalvelussa valtavasti tykkäyksiä.

– Aivan Seppo Taalasmaana lumitöissä. Onko okei, jos riipaisen palkkioksi yhden oluen? Linnanahde kyselee Instagramissa.

Juontajan seuraajat ovat vastailleet aktiivisesti hänen esittämäänsä kysymykseen.

– Anna mennä vaan. Siis se olut. Sen voi vetää vaikkei kolais senttiäkää pihaa, eräs seuraaja kommentoi.

– Samoissa hommissa, eikä olutta jääkaapissa, toinen seuraaja valittelee.

Linnanahteella oli vastikään juhlapäivä, kun hän juhli tapaninpäivänä 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Merkkipäivän kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa pitelee käsissään kahta sinistä ilmapalloa. Pallot muodostavat numerot 4 ja 0. 

Linnanahteen aiemmin julkaisemista kuvista selviää, että hän on viettänyt joulua Espanjan Aurinkorannikolla. Kuvatekstissä Linnanahde kiittää saamistaan onnitteluista ja pohtii, mitä pyöreiden vuosien täyttäminen merkitsee.

– Moni on kysynyt miltä nyt tuntuu? Vaikea sanoa. Enemmänkin mielessä on pyörinyt, miten tähän on tultu ja miten tästä eteenpäin. Eihän elämästä koskaan tiedä, mutta voisi ajatella, että about puolessa välissä mennään, jos mitään ikävää ei satu sitä ennen.

Lue myös:

    Uusimmat