Mainos

Äiti raivostui – ravintola veloitti lapsen syöttötuolista enemmän kuin lounaasta

Tanskalaisäiti järkyttyi tutkittuaan lounasravintolasta saamaansa kuittia.

Nana vieraili ravintolassa ystävänsä ja alle vuoden ikäisen lapsensa kanssa. Tanskalaisen Ekstra Bladet -lehden mukaan he söivät lounaan tavalliseen tapaansa, mutta kun lasku tuli, järkyttyi Nana sen sisällöstä.

Heiltä veloitettiin 50 kruunua eli noin 5,4 euroa syöttötuolista, jossa Nanan lapsi istui sillä aikaa, kun aikuiset söivät lounaansa. Lapsi itse ei syönyt mitään.

– He olisivat voineet edes mainita lisäveloituksesta etukäteen, Nana kertoi lehdelle.

Tanskalaisravintolan erikoistarjouksena on lounas kahdelle 78 kruunulla eli noin kymmenellä eurolla – viidellä eurolla per henkilö. Tarjous koskee ravintolan mukaan vain kahta henkilöä, joten mahdollinen kolmas henkilö maksaa lounaasta täyden hinnan.

Ravintolan mukaan he eivät ota kantaa siihen, syökö kolmas henkilö lainkaan. Veloitus perustuu asiakaspaikkaan, joita heillä on luonnollisesti yksi vähemmän vapaana silloin, kun pöydän ääressä istuu lapsi syöttötuolissaan. 

Nana kertoo olevansa raivoissaan tapahtuneen jälkeen. Hän kertoi tanskalaislehdelle epäilevänsä veloituksen laillisuutta ja vakuuttaa, ettei aio astua kyseiseen ravintolaan enää koskaan.

Lähde: Expressen / Ekstra Bladet


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.