Mainos

Äiti lupasi auttaa tytärtään ainutlaatuisella tavalla – lainaa hänelle kohtuaan

Ilman kohtua syntynyt nainen sai apua lapsihaaveisiinsa omalta äidiltään.

Australialainen Kirstie Coffey sai teini-ikäisenä tietää, ettei hän voisi koskaan synnyttää lasta. Naiselle diagnosoitiin harvinainen Mayer–Rokitansky–Küster–Hauserin oireyhtymä, joka tarkoittaa kohdun synnynnäistä puuttumista. Nainen pystyy tuottamaan munasoluja, mutta kohdun puuttumisen vuoksi raskaus ei ole mahdollinen.

Vielä teini-ikäisenä Coffey ei ymmärtänyt täysin, mitä tämä merkitsisi, mutta parikymppisenä oireyhtymän seuraukset tulivat perheestä haaveilevalle naiselle varsin tutuiksi.

Äidin lupaus helpotti tulevaisuuden suunnitelmia 

Coffey oli itse kasvanut sisarusten ympäröimänä ja haaveili itsekin suurperheestä. Coffeyn ei kuitenkaan tarvinnut jäädä murehtimaan diagnoosiaan, sillä hänen äitinsä lupautui kantamaan tyttärensä lasta, kun sen aika tulisi.

–  Minulla on kolme nuorempaa veljeä ja olemme todella läheiset. Kun saimme selville, että voisin saada omia lapsia, mutta en pystyisi kantamaan niitä itse, äitini kertoi voivansa tehdä sen.

–  Hän kertoi voivansa kantaa vauvani sitten, kun tapaisin oikean henkilön. Se teki asiat paljon helpommaksi, Coffey kertoo.

Oikea henkilö, Brad O'Toole, on nyt saapunut nuoren naisen elämään. Coffey kertoo poikaystävänsä olleen aluksi järkyttynyt hänen diagnoosistaan, mutta otti ehdotuksen äidin tarjoamasta avusta hyvin vastaan. Raskaus on kuitenkin heidän mukaansa vain yksi osa yhteistä tulevaisuutta. 

Haave vaatii pennin venyttämistä

Perheenlisäysprosessi on vielä alussa, sillä sekä pariskunta että äiti joutuvat käymään läpi useita lääkärikäyntejä, mielenterveystestejä ja neuvotteluja asianajajan kanssa. Neuvottelut ja testit on määrätty Australiassa pakollisiksi ennen prosessin aloittamista.

Yksi perheen suurimmista huolista on kuitenkin raha, sillä prosessiin liittyvät operaatiot, kuten munasolujen jäädytys, maksavat tuhansia dollareita. Kalliit lääkärikulut ja opiskelumaksut pitävät nuoren pariskunnan vielä kotona, mutta heidän mielestään on vain hyvä asia, että pienellä vauvalla tulee olemaan lähellään laaja tukiverkosto.

Myös videon uskomaton tarina kertoo omaa kieltään epäitsekkyydestä.

1:03

Lähde: CatersNews 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.