5-vuotiaalla pojalla vain yksi pyyntö ennen suurta leikkausta: Halusi lähteä tanssimaan isoisän kanssa – suloisesta videosta hitti

Pienille potilaille lahjoitettiin minikoinen luksusauto 2:59
Näille pienille potilaille lahjoitettiin minikokoinen luksusauto.

Leikkaukseen valmistautunut poika halusi tanssimaan isoisän kanssa.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuvalla viisivuotiaalla Kyu San Juanilla oli jo syntyessään aivoverisuonten valtimo-laskimoepämuodostoma (AVM), mutta se diagnosoitiin vasta vuonna 2017 sen repeydyttyä. Pieni Kuy jäi toimintakyvyttömäksi kohtauksen jälkeen, kertoo muun muassa Huffington Post.

Epämuodostuma leikattiin, mutta vuoden päästä leikkauksesta lääkärit pahoittelivat perheelle AVM:n palanneen. Kyu tarvitsi jälleen leikkauksen.

Kesäkuun viidennelle päivälle sovittua leikkausta edeltävänä iltana Kuylla oli kuitenkin yksi pyyntö.

– Olimme käymässä nukkumaan, ja sitten Kuy sanoi, että halusi lähteä tanssimaan, äiti Rasami Moua kertoi Inside Editionin haastattelussa. 

Taustatanssijaksi poika halusi isoisänsä. Niinpä Kuy ja hänen äitinsä lähtivät viemään pojan isoisää, Txhiaj Sawm Muasia, tanssimaan. Äidin ajettua ruokakaupan pihaan juhlavampaa tilaa odottanut hämmentynyt isoisä tiedusteli, pitikö heidän kenties ostaa jotain. Pieni poika ilmoitti papalle, että kaksikko tanssisi ruokakaupassa. Äiti kertoo olleensa huolissaan ihmisten reaktioista, mutta ruokakauppa oli naisen onneksi tyhjä.

Isoisä totteli Kyun toivetta käyttää mielikuvitusta ja lähti pojan seuraksi tanssimaan ruokakaupan tyhjille käytäville. Seurauksena oli suloinen tanssihetki, joka saatiin tallennettua myös videolle. Videota on katsottu jo yli 157 000 kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tanssihetki oli oiva tapa rentoutua ennen leikkausta, ja Kyun äiti kertookin Kuyn leikkauksiin rahaa keräävällä Facebook-sivulla, että leikkaus sujui lopulta hyvin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat