Videolla 31 miljoonaa katselukertaa! Taapero höpötti isälleen siansaksaa – hulvaton ”keskustelu” naurattaa somessa

8:07
Miten lapsen saa lopettamaan kiroilun?

Facebookissa jaettu video on kerännyt hurjan suosion – eikä ihme! Tälle suloiselle videolle ei voi kuin nauraa.

Suloistakin suloisemmasta pikkupojasta on tullut oikea somesensaatio, kun hänen äitinsä, Shanieke Pryor, julkaisi Facebook-tilillään tästä hellyttävän videon. Videosta uutisoi muun muassa Today.

Videolla pikkuinen Kingston-poika istuu Detzin-isänsä vierellä sohvalla katsomassa televisiota ja käy eläväistä keskustelua heidän katsomastaan ohjelmasta. Vaikka 1,5-vuotiaan taaperon puheessa ei tunnu olevan juuri tolkkua, koomikko-isä esittää ymmärtävänsä poikansa juttuja ja vastaa niihin asioita, kuten "Juuri tuota itsekin ajattelin" tai "Oikeastiko? Ajattelin juuri samaa asiaa".

Popsugar-sivusto huomauttaa, että isän tapa vastata normaalisti on täydellinen tapa kannustaa lasta oppimaan kieltä jo nuorella iällä.

Supersuloisesta videosta on tullut jäätävä hitti, sillä sitä on parissa päivässä katsottu jo yli 31 miljoonaa kertaa! Reagointejakin on kertynyt liki 700 000 ja jakoja yli miljoona.



Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videota on kommentoitu yli 250 000 kertaa.

– Tämä on niin hiton suloista. Kiitos, kun jaoit tämän, kommentoi eräs.

– Voi luoja, rakastan tätä. Kuin heillä todella olisi kaksipuolinen keskustelu meneillään. Hän on liian suloinen, hehkutti toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Today, Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja