3 laihduttajan tehovinkkiä: Näin saat aineenvaihdunnan liikkeelle

Laihduttaja tekee usein virheen luottaessaan mahdollisimman vähään syömiseen. Aineenvaihduntaan ja rasvanpolttoon saa potkua säännöllisellä ruokarytmillä ja pysymällä liikkeessä.

Katso tehovinkit, jotka laittavat kilot kuriin:

1. Pysy aktiivisena

Hyödynnä työmatka ja nosta hiki pintaan pienellä reippailulla. Portaat ovat mahdollisuus! Kun harrastat hyötyliikuntaa päivän aikana, kehosi polttaa kaloreita säännöllisesti.

2. Syö säännöllisesti

Syö säännöllisesti pieniä aterioita, jotta et tulisi nälkäisenä syöneeksi määrääsi enemmän. Säännöllinen ruokailu pitää myös huolta säännöllisestä kalorien kulutuksesta, sillä ruoansulatusprosessi vaatii paljon energiaa. Tämä hyöty tosin tuhoutuu, jos syöt liikaa. Pidä siis annoskoot kurissa.

3. Treenaa isoilla painoilla

Kun treenaat maksimipainoilla, saat treenistä myös maksimihyödyn. Moni nainen pelkää lihasten kasvua ja nostelee sen takia mahdollisimman pieniä painoja pitkillä sarjoilla. Pelko on turha, sillä naisten lihasmassa ei kasva samalla tavalla kuin miehillä. Pieni lihasten kasvu on kuitenkin toivottavaa, sillä lihasmassa vaikuttaa aineenvaihduntaan kiihdyttävästi.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat