3 herkullista tapaa – pakastimen antimista herkkuja!

Rapea mustikka-kauratorttu.Myllyn Paras
Julkaistu 11.04.2013 13:41(Päivitetty 11.04.2013 13:46)

Viime kesän ja syksyn ihana marja- ja sienissato on toivottavasti kerätty pakastimiin talteen, ja nyt alkaa olla korkea aika hyödyntää niitä. Leivontanurkan kyselyssä kysyttiin, mitä marjoja pakastimesta löytyy. Arja Savela koosti monta herkullista reseptivinkkiä niiden nauttimiseen.

Rapea mustikka-kauratorttu

Rapea mustikka-kauratorttu.Rapea mustikka-kauratorttu.Myllyn Paras

– Viime kesänä täällä oli mustikkaa ihan kamalasti, ja tulihan sitä hyötyliikuntana kerättyä yli oman tarpeiden, kaikille sukulaisillekin. Nyt on vieläkin jäljellä, eli napostellan nyt niitä, nimimerkki mie kävi kertomassa Leivontanurkan kyselyssä.

Piirakkaan tarvitaan noin 4 dl mustikoita.

Pehmeät pitaleivät sieni-kasvistäytteellä

Pitaleivät sienitäytteelläMyllyn Paras

Löytyykö pakastimestasi vielä sieniä, esimerkiksi kantarellia? Voit hyödyntää myös kuivatut sienet täytteessä ja tarjoille maistuvien pitaleipien kanssa.

Kaura-kookossmoothie

Myllyn Paras

Kolmas tapa hyödyntää pakasteesta löytyviä ihanan raikkaita kotimaisia marjoja on tehdä niistä smoothieta. Lisää mukaan hiukan kauraa hiutaleiden ja leseiden muodossa sekä kookomaitoa antamaan eksoottista makua.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle